Hostelworld.com

HI San Francisco - Downtown

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 2,856 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.5
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 9.0
BOKA NU
9.1
Superb 2,856 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.5
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 9.0
HI San Francisco - Downtown Located at 312 Mason Street, , San Francisco.
HI San Francisco - Downtown
USA
San Francisco CA CA, 94102 312 Mason Street
91% 2856
37.7865212 -122.4096465
HI San Francisco - Downtown
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • mscamara
  • Chile, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 maj 2016
9.7

I just stayed there for one night, but it was enought to perceive the great atmosphere it has. I regret not had stayed there my other nights. Is well located, clean and what I liked most it has a lot of atmosphere, pretty cool if you are traveling alone. Is expensive but it worth (I stayed in cheapest hostel the other days and they were terrible)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 maj 2016
9.7

The staff was very friendly and helpful. The bicycle tour was really cool. Breakfast was great (simple, but filling). Location was close enough to area attractions but still got the downtown experience. We really enjoyed our time there! Would recommend it to others!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
23 maj 2016
9.4

Well Located hostel, clean, nice staff and good organised activities

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 maj 2016
10.0

Super Hostel, alles perfekt!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Skottland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 maj 2016
9.7

By far the best hostel I've stayed in

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 maj 2016
10.0

It was greeeaaaaatttt hostel. Clean, safe, nice, and great location.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 maj 2016
8.6

Muy buena ubicación y conexión con el aeropuerto, desayuno normal y repetido, staff amable.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 maj 2016
8.9

Nice Hostel, Good Facilities, Great Location, Lovely Staff. The beds were comfy, great amount of storage space under beds, clean and reasonably sized bathrooms and showers. Only criticism was the variety for breakfast. If you don't like bagels, apples or bananas you might want to eat elsewhere.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 maj 2016
7.4

Die Lage des Hostel ist super, direkt im Zentrum. Leider deshalb auch sehr laut. Zimmer können von innen nicht verschlossen werden. Relativ teuer, aber immer noch eine gute Alternative zu den noch teureren Hotels. Gleich um die Ecke gibt es einen Fahrradverleih, bei dem man als HI Gast eine günstige Flatrate bekommt.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 maj 2016
10.0

Excelente

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.