Hostelworld.com

HI Paudimar Campestre

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 199 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 7.8
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
8.9
Utmärkt 199 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 7.8
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.8
HI Paudimar Campestre Located at Avenida Cataratas Km 12.5, , Foz do Iguacu.
HI Paudimar Campestre
Brazil
Foz do Iguacu Parana 85853843 Avenida Cataratas Km 12.5
89% 199
-25.5993865 -54.5244598
HI Paudimar Campestre
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Charadabrasileiro
  • Brasilien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 maj 2016
10.0

I would really recommend this place to somebody in need of a place to stay in Foz de Iguaçu.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 maj 2016
9.7

We been in Paudimar campestre 17-18 of May 2016. We enjoy that place cause is a great area full of trees and flowers. Pool and bar open from 8 to midnight. Very helpfull staff! :-)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 mar 2016
10.0

Really great, friendly and helpful Staff! The hostel is really cheap for that what you get. Also the food you can buy there is really cheap and soooo delicious! It is also really near to the falls! It is really quiet.... I woukd defenitley stay there again!!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 feb 2016
7.7

Am Pool steht ein Schild, wonach das Wasser darin nicht chemisch behandelt wird. Und so sah das dann auch aus. Wir fanden den Pool jedenfalls nicht so einladend. Aber die Mitarbeiterin beim Check-in war super nett und professinell. Die Zimmer (für ein Hostel) ok. Das Hotel liegt ja nicht im Ort, sondern an der Straße zum Flugplatz und zu den Iguazu-Fällen. Wer also durch den Ort schlendern will, ist hier falsch.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
18 jan 2016
10.0

Fantastic hostel. Very welcoming staff and immediately gave me advice on how to visit the Brazilian side of Iguassu Falls - free bus to the main road then cheap local bus to the national park/falls. Also arranged very cheap transport for a day at the Argentinian side of the falls with hassle free border crossing and drop off at my Argentinian hostel. Lovely gardens and great facilities.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 jan 2016
6.9

What I like most is staffs. Super helpful. Besides staffs, just so so. Just money value as much as i paid

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
26 dec 2015
7.4

Hostel muito agradável, limpo, campestre é algo que adiciona muito ao clima do local! A localização é o ponto fraco.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.