Hostelworld.com

HI Monterey

Priser
karta
Recensioner
9.2
Superb 420 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.5
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 9.0
BOKA NU
9.2
Superb 420 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.5
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 9.0
HI Monterey Located at 778 Hawthorne Street, , Monterey.
HI Monterey
USA
Monterey CA 93940 778 Hawthorne Street
92% 420
36.6152348 -121.9042325
HI Monterey
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 maj 2016
10.0

Quality place

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 maj 2016
7.7

Great place and very clean. But annoying how the door code changes every night after hours. Great value for money

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 apr 2016
10.0

Loved my two nights here at HI Monterey! This is a clean and nice hostel with a very friendly staff and good accommodations! The common area is brand new and has very nice seating throughout the large space. Met so many great people at this hostel and there's also lots to do in the area especially because it's so close to cannery row and the aquarium! Loved it!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 mar 2016
9.4

I chose this hostel as it was perfectly placed between the big Sur and San Francisco and I wasn't disappointed with the location. Also there's a carpark behind the hostel which guests can use for free which was perfect for me. Everything was clean and breakfast was a good selection. Good hostel for anyone who is driving the Pacific coast highway.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 mar 2016
10.0

Super, sehr zu empfehlen, total nette Leute, sehr günstig aber trotzdem ruhig gelegen, sehr sauber... Einfach toll 😀

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 feb 2016
8.6

I tend to use hostels more for sleeping than for interacting. However, given the value and the location (just down Cannary Row, head south for beach prettiness), I would highly recommend this hostel if you are a Hosteler and are staying in Monterey.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 jan 2016
8.9
Översatt av Google

mycket stor mycket väl lämpade vandrarhem. riktigt bekväm säng. eget. måttligt utrustat kök, ingen Tvättservice faciliteter i vandrarhemmet ... inte praktiskt! bra personal vänlig och alltid tillgänglig för att ge råd om saker att göra. Trevlig men dyr för ett vandrarhem !!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 dec 2015
10.0

the assistant is friendly. the atmosphere in hostel is so amazing. I like the piano in the living room of the hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 dec 2015
10.0

An excellent stop along our drive from SFO to LA. Would highly recommend. A very "clean" hostel in both senses of the word - the coin tokens for the shower are a great green initiative. Free breakfast (pancakes)!!! Next time I drive highway 1, I'll definitely be stopping again!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 dec 2015
8.0
Översatt av Google

anläggningar var stor. massor av nya vitvaror i köket, inklusive diskmaskin och olika kaminer. enorma tv och spel att spela med. vi fick en kod och även om det fungerade, gjorde själva dörren faktiskt inte låsa. Det fanns också inga lås på plats för att använda på skåp. Det fanns inte många människor och min vän och jag i princip hade rum till oss så att vi inte bry med att få mer säker men ändå en besvikelse. Personalen var vänlig med sina förslag om hur man tar sig runt

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.