Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Hyannis

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.6
Superb 140 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.8
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.8
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.6
BOKA NU
9.6
Superb 140 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.8
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.8
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.6

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
10 jul 2017
7.4

Staff were mostly friendly bar one member who was genuinely rude. I stood waiting at the desk on my first morning to ask some questions and she let me stand for 5 minutes whilst she ignored me, continued a personal phone call and then eventually asked me 'do you want something?' in an exasperated tone. She did not put down the phone but continued to hold it to her ear as she gave brief and curt replies. that aside a great location, clean, cheerful and reasonably priced. Good spot for exploring.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 jul 2017
10.0

wow, wow et re-wow! Superbe emplacement, service hors-pair, courtoisie.. Et que dire de la propreté des lieux! Nous y reviendrons, c'est certain!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 jul 2017
9.4

The hostel staff and people were lovely, as well as the location and surroundings. Would recommend!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 jun 2017
9.7

The hostel is a convenient location for anyone wanting to use the Natucket/Martha's Vineyard ferries, which are about a five minute walk away. The waterside location is pleasant. The staff is exceptionally friendly and helpful. I recommend this hostel for anyone interested in visiting Cape Cod.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 maj 2017
10.0

Great location and great views! Very friendly staff! Well maintained and clean. I highly recommend!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 maj 2017
10.0

Definitiv eines der schönsten Hostels in denen ich bisher war! Klein, gemütlich, sauber, super nettes Personal, sehr angenehme Bäder, angenehme Aufenthaltsräume, gut ausgestatte Küche, schöne Lage direkt am Hafen und das Beste: kostenloses Frühstück mit super leckerem, selbst gemachtem Müsli am Morgen - nicht zu toppen!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 maj 2017
10.0

Excellent hostel, very friendly and helpful reception, location can not be bettered for ferries and parking facilities too! good breakfast and kitchen area and internet was also good, recommended.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 maj 2017
9.7

Ich war das erste Mal mit Familie (2 Kinder) in einem Hostel (4-Bett-Zimmer). Wir haben uns sehr willkommen gefühlt und haben den Aufenthalt absolut genossen. Nachdem ich als Studentin auf Reisen viel in Hostels übernachtet habe, hat es sich ein bisschen wie zu Hause angefühlt. Vielen Dank an Monroe und seine Mitarbeiterinnen für die Offenheit und die Kinderfreundlichkeit im Hostel und danke Loretta für die guten Tips für unsere Weiterreise!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.