Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Chicago, The J.Ira & Nicki Harris Family Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.3
Superb 3276 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 9.7
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 9.4
BOKA NU
9.3
Superb 3276 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 9.7
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 9.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
14 apr 2017
9.7

Super Hostel with a location not better possible in the middle of the Loop. Breakfast was super too, facilities were clean and new.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
13 apr 2017
9.4

A really nice hostel that's super spacious and has great facilities. The dorms a little big with 10 people in them so sleeping can be a little difficult with so people coming and going at different hours. The staff were friendly and helpful. Overall one of the best hostels I've ever stayed at.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 apr 2017
10.0

One of the best hostels I've ever stayed in! Great infrastructure, great staff, great activities, great location. :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 apr 2017
9.1

Great hostel, central location, clean and nice facilities! Would stay again

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • doe03150
  • Sydkorea, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 apr 2017
10.0

안전의 문제도 안심이 됬고 정말 최고의 호스텔이었다. 8인실은 개인 화장실이 있어서 이용하기 편안했고 라운지 또한 잘 되어있어 맥주, 음식 먹기도 좋았으며 식기도 갖춰 좋았다. 특히 위치도 정말 좋았다. 밀레니엄 파크도 가까웠고 멀어도 30분이상 호스텔에서 걸리지 않았고 지하철역 또한 가까워 편히 움직일 수 있었다. 시카고에 들린다면 또 여기에 머무를 것 같다

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 apr 2017
8.9

I usually stay at HI and hardly ever regret my decision. This time I opted for this Hostel and it turned out to be a better choice. Pancakes and Waffles with Coffee served every morning, Staff was super friendly and helpful. I saved a lot of money and time by staying, I truly recommend this place.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 apr 2017
10.0

Increible! Las habitaciones son enormes y siempre estan limpias El personal es supee atento El desayuno es bastate completo

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 apr 2017
10.0

El hotel 10 puntos y el personal mejor todavia!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Japan, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 apr 2017
10.0

Great location, clean, comfortable, perfect accommodation!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 apr 2017
10.0

Excelente ubicación e instalaciones. De lo mejor en hostales 👌👌

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.