Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Chicago, The J.Ira & Nicki Harris Family Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.4
Superb 3324 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 9.8
  • Plats 9.8
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 9.4
BOKA NU
9.4
Superb 3324 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 9.8
  • Plats 9.8
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 9.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
23 maj 2017
9.1

The location is very good. Room, restrooms and showers were clean. Breakfast included.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kina, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 maj 2017
8.3

It was my first time choosing the hostel and it was great. The bed was so comfort and I didn't even want to get up :D

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
17 maj 2017
9.4

Muy bien ubicado! Facil de llegar y todo muy limpio! Recomendado !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 maj 2017
10.0

Conveniently located, safe, clean, spacious, and affordable. This was a fantastic stay.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Sydkorea, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 maj 2017
9.7

하이시카고 호스텔 추천합니다!ㅎㅎ 일단, 위치가 아주아주 좋아요. 시카고에 있는 명소들은 모두 다 걸어서 갈 수 있습니더. 호스텔 앞에 CVS도 있어서 먹을 것 사먹을때도 편하구요. 그리고 깨끗합니다. 저는 여성전용 10인실을 써서 공용화장실과 욕실을 사용했는데 항상 깨끗했어요. 따뜻한 물도 잘 나오구요. 조식도 잘 나오는 편인거 같아요. 방도 엄청 커서 10인실 썼는데도 하나도 안 불편했어요. 침대마다 콘센트랑 전구도 있구요. 단점을 칮아보자면 저는 5월 중순에 갔구 창문쪽에서 잤는데 좀 추운편이어서 담요를 2개 덮고 잤어요. 그거 빼곤 다 좋습니다!! :)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 maj 2017
9.4

Mostly very nice, but I want them to have thicker blankets.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Thanks for your feedback. It's much appreciated!

12 maj 2017
10.0

The best hostel I've ever been to.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 maj 2017
10.0

Couldn't be more perfect

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 maj 2017
10.0

The best experience that I have ever had in hostel. The rooms are huge, the staff is very friendly and helpful. The facilities are very clean and organized. The only suggestion that I would give is that there are pool balls missing, and the pool stick need to retire. Overall an amazing experience! :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Thanks for your feedback. It's much appreciated!

  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 maj 2017
9.4

It was my first time in a hostel and I must stay I'm very glad that my first experience was here. It was so great and I would recommend it to anyone

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.