Hostelworld.com

Guilin Travelling With Hostel

Priser
karta
Recensioner
8.5
Utmärkt 1,091 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.4
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 7.9
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 7.9
BOKA NU
8.5
Utmärkt 1,091 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.4
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 7.9
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 7.9
Guilin Travelling With Hostel Located at 110-25, South Zhongshan Rd, Guilin.
Guilin Travelling With Hostel
China
Guilin 541002 110-25, South Zhongshan Rd
85% 1091
25.2681389 110.2880573
Guilin Travelling With Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
14 apr 2016
5.1

Sind viel gewohnt und ohne Ansprüche aber hier wollten wir nicht länger bleiben. Dorm ohne Fenster und immer feucht. Schimmel in den Fugen und riesengroß an der Decke. Tropfender Wasserhahn sorgt für ständig nasses Bad/WC

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Wales, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 apr 2016
8.9

Very friendly and helpful staff who offered good advice about travelling via public transport. A wonderful place to stay.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
6 apr 2016
8.9

A very good hostel. Staff are friendly and helpful. My only gripe was the clothes dryer was broken. Apart from that everything was fine. Good location and good breakfast. I enjoyed my stay and can recommend this hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 apr 2016
8.9

Nous n'avons passé qu'une nuit dans cette auberge et le confort correspondait totalement à nos attentes. Très bon rapport qualité prix. Dortoirs très corrects un peu petit mais c'est tout à fait convenable. Douche dans la salle de bain pas très pratique, seul point un peu négatif. Personnel accueillant et chaleureux. Certains staffs par contre parlent mieux anglais que d'autre. Petit déjeuner bien pour le prix. Je recommande cette auberge si vous êtes en transit à guilin par exemple.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 mar 2016
9.7

Está en una excelente ubicación, las chicas son muy amables, algunas hablan poco inglés pero ayudan en todo lo que pueden. Las camas son grandes en los dorms, con lampara, enchufe, calefacción...

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 mar 2016
6.9

A bit dingy but kind people. We only were there 12 hours, so it was fine for a brief stopover on our way to yangshuo. We highly recommend the Seafood Buffet just around the corner!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 mar 2016
6.9

mold everywhere, felt very uneasy sleeping there...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
3 mar 2016
9.4

The staff is friendly, lactation is good,and the public room is large and comfortable.although the dormitory room is old,it's a nice hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Kina, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 mar 2016
10.0

Perfect location,friendly staff,delicious food。

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
22 feb 2016
7.1

très bien située à 10 à pieds de la Gare, le personnel parle anglais et est à votre écoute. En revanche la propreté des chambres et salles d'eau laisse à désirer. L'auberge propose un large choix de plats délicieux et peu chers

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.