Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Greenwood Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 229 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 8.9
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.9
BOKA NU
9.0
Superb 229 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 8.9
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.9

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 jul 2017
9.7

Sehr netter Betreiber, der jederzeit offen war und einem Tipps zur Erkundung der Gegend gegeben hat. Große Spielauswahl, ein Kamin und eine CD-Anlage, die für gemütliche Stimmung sorgte. Wir waren sehr zufrieden.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 jul 2017
10.0

Charmante auberge de jeunesse avec un accueil parfait et une bonne chambre privée. Le cadre est superbe, un vrai plaisir d'être en pleine nature.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 jul 2017
10.0

agreable AJ dans laquelle je suis reste 3 jours avec 2 enfants et ou je serai reste bien plus longtemps si je n avais pas eu l intention de parcourir l Ilrande. Le proprietaire est discret mais convivial. Sa cuisine a tout neccssaire pour elaborer des plats, sa salle de sejour est tres conviviale. le site est reposant.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
22 jun 2017
7.7

Sitio tranquilo, en los alrededores no hay tiendas ni bares, tiene cocina equipada, comedor y salón. Buen ambiente

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 jun 2017
9.4

Nous avons passés un très bon séjour en famille avec notre fils de 2 ans. L'auberge est calme, très bien tenue et le monsieur qui tient l'auberge est sympathique. Le cadre est calme et verdoyant et bien situé. On recommande avec plaisir cette auberge de jeunesse.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 jun 2017
8.0

Une charmante petite maison sur la route après Kenmare (très jolie petite ville). Les promenades dans l'anneau de Kerry ne manquent pas et avis aux amateurs de photos. Cependant, bon courage sans voiture pour vous y rendre. Sans doute en stop?

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tjeckien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 jun 2017
10.0

Awesome quite place with pleasant and willing owner Mr. Torsten. We used to spent evenings in the living room nearby the fireplace. Kitchen with all facilities, parking next to house, nice garden. We were very satisfied and we can recommend it to all.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Irland, Mixad grupp, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 maj 2017
7.7

Visit to greenwood was interesting . Thought it was hard to find . Think it needs more signage . The gardens are fabulous and the scenery is wonderful. The place Is very clean . I didn't need to use any cooking facilities but we were shown where they were . The showers are lovely and hot . Would stay there again now I know where it is

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 maj 2017
8.0

Bel auberge et hôte sympathique. La connexion internet laisse cependant à désirer... Auberge malgré tout très bien située sur le Ring of Kerry.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
25 apr 2017
9.4

We stayed in Greenwood Hostel for one night after a long day driving the Ring of Kerry. Torsten, the owner gave us a very detailed description, so it was not difficult the find the hostel. He made big efforts that we feel comfortable by lighting the fire ...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.