Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Greenwood Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.6
Superb 217 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.8
  • Plats 9.8
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.8
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 9.8
BOKA NU
9.6
Superb 217 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.8
  • Plats 9.8
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.8
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 9.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
5 maj 2017
8.0

Bel auberge et hôte sympathique. La connexion internet laisse cependant à désirer... Auberge malgré tout très bien située sur le Ring of Kerry.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
25 apr 2017
9.4

We stayed in Greenwood Hostel for one night after a long day driving the Ring of Kerry. Torsten, the owner gave us a very detailed description, so it was not difficult the find the hostel. He made big efforts that we feel comfortable by lighting the fire ...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 apr 2017
10.0

One of the best Hostels I've ever been. Hide beyond trees but close to the national road, this Hostel is great, clean, quiet and lovely. The owner was so gentle and helpful. Despite arriving late, the owner welcomes us with any problem. The doble en-suite private room are new and the bed was so comofortable and warm. The kitchen is full equiped. I highly recommend it. Especially if you are on a trip by The Ring of Kerry.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 apr 2017
10.0

Sehr sympathischer Vermieter und gemütliche Betten ! Eine klare Empfehlung!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 apr 2017
9.1

Nice place, welcoming owner.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 apr 2017
10.0

L'AJ est en pleine nature, même si la route n'est pas loin; on arrive sur un magnifique et verdoyant jardin. Le propriétaire est quelqu'un d'adorable et de très attentionné. Nous étions dans une chambre familiale, incroyablement cosy et spacieuse. Bref, on a beaucoup aimé notre séjour là-bas!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 mar 2017
9.7

War ein super Aufenthalt!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 mar 2017
10.0

Auberge très sympathique. La cuisine et pièce de vie sont charmantes et chaleureuses. L'accueil est très sympathique, les chambres sont propres et la salle de bain est grande ! À recommander sans hésitation.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.