Hostelworld.com

Greenpoint YMCA

  • 99 Meserole Avenue, Brooklyn, NY 11222, New York, USA
Priser
karta
Recensioner
7.7
Mycket bra 588 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.6
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 8.6
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 6.8
  • Renlighet 7.1
  • Utrustning 6.8
BOKA NU
7.7
Mycket bra 588 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.6
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 8.6
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 6.8
  • Renlighet 7.1
  • Utrustning 6.8
Greenpoint YMCA Located at 99 Meserole Avenue, Brooklyn, NY 11222, New York.
Greenpoint YMCA
USA
New York NY 99 Meserole Avenue, Brooklyn, NY 11222
77% 588
40.7255700 -73.9572800
Greenpoint YMCA
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 apr 2016
10.0

Perfect. The staff went out of their way to accommodate me......I cannot remember the young man's name, but I appreciate the customer service he provided. I will be

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • mara_moita4480
  • Portugal, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 apr 2016
4.9

People working there were nice. The price of the room is to expensive for that place. My room was clean but my room stank, the window was broken and fixed with adhesive tape and the air system was really noisy.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 mar 2016
10.0

Location is amazing! In the heart of Greenpoint and an easy 10 minute walk to Williamsburg, meaning tons of amazing restaurants, bars, and show-spaces close by. Also several nice parks. Hostel across from police station, so felt very safe. Staff was super friendly. Breakfast included at classic diner down the street (tip, voucher is for coffee and breakfast sandwich, but they'll let you apply the amount to larger breakfast if you ask). Highly recommended!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 feb 2016
9.4
Översatt av Google

För priset, boende var stor. Jag hade ett enda rum som hade gott om garderobsutrymme och delade badrummet var mycket ren och väl bevarade. Bara se upp, om du har något bagage måste du bära upp ett par trappor eftersom det finns ingen hiss. Men platsen var perfekt. Omgiven av massor av affärer och butiker på Manhattan ave & G linjen tåget på greenpoint var en 4 minuters promenad. Endast 25-30 minuter till Times Square. Jag kommer definitivt komma hit igen nästa gång jag är i staden.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 jan 2016
9.7

The staff was friendly and helpful. Outstanding value for the location. I will always stay here when I visit Greenpoint.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 jan 2016
4.6

There were people smoking in their rooms, you could smell it in the hallway and no one did anything about it. Someone was very drunk, and apparently on drugs, not even able to walk and was sitting on the stairs at the entrance. The receptionist meant: 'He told me he is not feeling well." No comment on that. Then, some staff would not even respond to a 'hello' or offer help when they see you walking in and out with three suitcases. Unbelievable!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 dec 2015
8.0
Översatt av Google

Rummet var ren, perfekt för 2 nätter men aggregatet verkligen gjort konstiga ljud som om någon knackar på rören och det hände verkligen slumpmässigt, mitt i natten för exemple. En madrass gjorde ett plast buller.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 dec 2015
8.3
Översatt av Google

Personalen i Greenpoint YMCA var mycket trevlig och hjälpsam. Rummet var spartanska men ren. Delade badrummet kunde ha varit lite renare, men det har aldrig upprörda (Du bör ta definitivt tofflor). Även vandrarhemmet i Brooklyn är restid på 25 minuter med tunnelbana till Manhattan (Times Square) var super kort. För denna lilla priset i denna dyr stad helt enkelt bra !!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 nov 2015
6.3
Översatt av Google

Rummet var som ett fängelse cell. Säng var förfärlig. En madrass var smärtsamt att sova på. TV var alla suddig. WiFi fungerade inte i mitt rum. En verkligt fruktansvärda ställe att bo.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
24 nov 2015
7.7

I thought that the staff was really friendly and the free breakfast a great offer, yet our room was very old and we did not feel too comfortable with it.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.