X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Green Culture Eco Hostel

Rua Dr. João Guerra, Chapeu Mangueira, Rio de Janeiro, Brasilien

karta & vägbeskrivning


85%Betyg

  • 86%Värde för pengarna
  • 84%Säkerhet
  • 87%Plats
  • 95%Personal
  • 92%Atmosfär
  • 74%Renlighet
  • 76%Utrustning

Översatt av Google Från flygplatsen-Ta bussen till södra zonen (Zona sul) bussen kostar 13 BRL, berättar busschauffören att släppa av dig i Avenida princesa Isabel (nära Hotel Windsor) Därifrån kan du gå till oss, men vi rekommenderar att du att ta en taxi sedan första gången att ta sig hit kan vara lite svårt, eller så kan du bara ringa oss och vi kommer att möta dig.

Om du vill gå be om Rua Gustavo Sampaio med Rua Anchieta, sväng vänster in på Rua Anchieta bara mellan en Bakary och en fruktaffär. (Du är nu 10-5 min från vandrarhemmet) Fråga om Chapeu Mangueira eller Ladeira Ari Barroso.

Gå upp vägen tills ett vägskäl kommer och sväng höger.
Promenera 20 meter och du kommer att ha en målad trappa på vänster sida.
Gå upp de målade trappan, förbi baren (Bar do Mangue) på dig höger och sväng första gatan till vänster. Dess en metalldörr på en vit byggnad med en summer.

Vänligen kontakta om du har några frågor.
Om du vill att vi ska träffa dig upp, ring oss när du är nära. Slå 9090 (collect call) från någon offentlig telefon i Rio och sedan 22.957.676 eller 983.740.777.


Taxi- Berätta taxichauffören att köra till Ladeira Ari Barroso i Leme (även knowed av Chapeu Mangueira). När Taxi driver upp Ladeira Ari Barroso ett kors väg kommer. Tala om för föraren att svänga till höger och låta dig av Stugans av en målad trappa (ca 20 m från korsningen) .Gå upp de målade trapporna och passera baren (Bar do Mangue) på dig höger och sväng granar gatan till vänster. Dess en metalldörr på en vit byggnad. Om du har svårt att hitta oss bara be om "Casa do Pablo" Människor här är mycket vänliga, så tveka inte att fråga.

Vi hoppas att du har en underbar semester!
Telefon: +55 (21) 22957676 Cell: (21) 983.740.777

Alla de bästa hälsningar, vänliga
Pablo Gomes