X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Green Bridge Hostel and Apartments

22-24 Molnar utca, District 5, Foldszint 7, 1054 Budapest, Budapest, Ungern

karta & vägbeskrivning


100%Betyg

  • 100%Värde för pengarna
  • 100%Säkerhet
  • 100%Plats
  • 100%Personal
  • 100%Atmosfär
  • 100%Renlighet
  • 100%Utrustning

Översatt av Google Från tågstationerna Keleti eller DELI ta den röda tunnelbanelinje till centralstationen Deak ter och byta till den blå tunnelbanan och gå två hållplatser till Kalvin ter.

När du avslutar tunnelbanan sväng höger längst upp i rulltrappan och huvudet ner den underjordiska passagen vägen i slutet av som du kommer att gå upp en trappa. Fortsätt rakt på vägen (kallas Vamhaz Korut) 180 meter till mot den gröna bron vid floden Donau.

Precis när du närmar dig Donau du kommer att se en liten grön yta med en asfalterad väg som går genom mitten av den till din rätt. Bara gå de 20 meter in på vägen och du kommer att komma till början av Molnar utca (parallellt med floden). Gå ner Molnar utca två block och hitta hörn huset, tryck på den GRÖNA BRIDGE knappen.

Från Nyugati järnvägsstation, och Népliget (internationella bussterminalen) gå ner till den blå tunnelbanan och gå två hållplatser till Kalvin ter. När du avslutar tunnelbanan sväng höger längst upp i rulltrappan och huvudet ner den underjordiska passagen vägen i slutet av som du kommer att gå upp en trappa. Fortsätt rakt på vägen (kallas Vamhaz Korut) 180 meter till Donau. När du når Donau kommer du att se ett litet grönområde med en asfalterad väg som går genom mitten av den till din rätt. Bara gå de 20 meter in på vägen och du kommer att komma till början av Molnar utca (parallellt med floden). Gå ner Molnar utca två block och hitta hörn huset, tryck på den GRÖNA BRIDGE knappen.

Från flygplatsen fånga 200 bussen till ändhållplatsen som tar dig direkt till slutet av den blå tunnelbanelinjen som kallas Kőbánya-Kispest. Härifrån tar den blå tunnelbanan till Kalvin ter. När du avslutar tunnelbanan sväng höger längst upp i rulltrappan och huvudet ner den underjordiska passagen vägen i slutet av som du kommer att gå upp några trappor och fortsätt rakt på vägen (kallas Vamhaz Korut) 180 meter till Donau.

När du når Donau kommer du att se ett litet grönområde med en asfalterad väg som går genom mitten av den till din rätt. Bara gå de 20 meter in på vägen och du kommer att komma till början av Molnar utca (parallellt med floden). Gå ner Molnar utca två block och hitta hörn huset, tryck på den GRÖNA BRIDGE knappen.

Även om du väljer att ta en taxi bara ta Zona Taxi. De kommer att ta dig överallt i staden. Från flygplatsen till oss (centrum) är 5200 (21 €) forint per taxi. På så sätt kan du undvika att bli överladdade.

Om du är ensam på flygplats minibuss kostar 2990 forint per person från flygplatsen till centrum.