X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Green Bridge Hostel and Apartments

22-24 Molnar utca, District 5, Foldszint 7, 1054 Budapest, Budapest, Ungern

karta & vägbeskrivning


91%Betyg

  • 93%Värde för pengarna
  • 86%Säkerhet
  • 96%Plats
  • 94%Personal
  • 91%Atmosfär
  • 89%Renlighet
  • 89%Utrustning

Översatt av Google Från tågstationerna Keleti eller DELI ta den röda tunnelbanelinje till centralstationen Deak TER och förändring till Blå tunnelbana och gå två hållplatser till Kalvin ter.

När du avslutar tunnelbanan sväng höger vid toppen av rulltrappan och huvudet ner den underjordiska passagen i slutet av som du kommer att gå upp en trappa. Fortsätt rakt in på en väg (kallas Vamhaz Korut) 180 meter mot Green Bridge vid floden Donau.

Precis när du närmar dig Donau du kommer att se en liten grönområde med en asfalterad bana går genom mitten av den till höger. Bara gå 20 meter ner på vägen och du kommer till början av Molnar utca (parallellt med floden). Gå ner Molnar utca två block och hitta hörnhuset, tryck på grön bro knappen.

Från Nyugati järnvägsstation, och Nepliget (internationella bussterminalen) gå ner till den blå tunnelbane och gå två hållplatser till Kalvin ter. När du avslutar tunnelbanan sväng höger vid toppen av rulltrappan och huvudet ner den underjordiska passagen i slutet av som du kommer att gå upp en trappa. Fortsätt rakt in på en väg (kallas Vamhaz Korut) 180 meter till Donau. När du når Donau du kommer att se en liten grönområde med en asfalterad bana går genom mitten av den till höger. Bara gå 20 meter ner på vägen och du kommer till början av Molnar utca (parallellt med floden). Gå ner Molnar utca två block och hitta hörnhuset, tryck på grön bro knappen.

Från flygplatsen fånga 200 buss till ändhållplatsen som tar dig direkt till slutet av den blå tunnelbanelinjen som kallas kőbánya-kispest. Härifrån tar den blå tunnelbanan till Kalvin ter. När du avslutar tunnelbanan sväng höger vid toppen av rulltrappan och huvudet ner den underjordiska passagen i slutet av som du kommer att gå upp några trappor och fortsätt rakt in på en väg (kallas Vamhaz Korut) 180 meter till Donau.

När du når Donau du kommer att se en liten grönområde med en asfalterad bana går genom mitten av den till höger. Bara gå 20 meter ner på vägen och du kommer till början av Molnar utca (parallellt med floden). Gå ner Molnar utca två block och hitta hörnhuset, tryck på grön bro knappen.

Även om du väljer att ta en taxi bara ta Zona Taxi. De kommer att ta dig överallt i staden. Från flygplatsen till oss (downtown) är 5200 (21 €) forint per taxi. På så sätt kan du undvika att bli överladdade.

Om du är ensam Airport Shuttle minibuss kostar 2990 forint per person från flygplatsen till centrum.