Hostelworld.com

Great Glen Hostel

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 755 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.5
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.6
Utmärkt 755 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.5
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.5
Great Glen Hostel Located at South Laggan, Spean Bridge, Loch Ness.
Great Glen Hostel
Scotland
Loch Ness PH34 4EA South Laggan, Spean Bridge
86% 755
57.0341218 -4.8135673
Great Glen Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • England, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 maj 2016
10.0

A nice, friendly relaxed atmosphere. Excellent hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 maj 2016
8.3

Gezellig en mooi. Top was jammer. Alles wat je nodig hebt voor een top verblijf.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 apr 2016
7.4

Lovely location, but other than that pretty disappointing. We'd booked a 2 person room which turned out to be a tiny room with bunk beds (and just about enough room to walk around them). For >£40 i thought it was far too expensive. We were right next to the toilet/shower room and the wall was paper thing, so having heard about 10 guys from the dorm next door brush their teeth and go to the loo, the bunk beds didn't matter as i wasn't much in the mood for romance anyway!

    • 2.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 apr 2016
7.7

Great location for the GGW. 200 mtrs from the way. Nice old building. We were only there one night so never really used the facilities. Clean and hassle free.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man Group, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 apr 2016
7.7

Nice clean hostel... Good location for great glen way... The walk down the side of the busy A82 from the trail feels a little threatening after the peace and quiet. Staff were welcoming, facilities clean and functional.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Skottland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 apr 2016
9.4

Warm, friendly and clean. By far the best hostel I have stayed in.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 apr 2016
10.0

A nice place in beautiful location. The staff was super helpful and friendly.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Irland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 apr 2016
9.4

Great hostel and location.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 apr 2016
10.0

Especially the staff was fantastic!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Skottland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 apr 2016
10.0

A superb hostel, staff helpful and friendly, rooms quiet and very comfortable bunks, showers great, kitchen well stocked, free wifi worked(not like some places) overall THE BEST HOSTEL IN THE HIGHLANDS, you wont be disappointed,

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.