Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Granados Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.0
Utmärkt 347 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 9.5
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 7.8
  • Renlighet 6.1
  • Utrustning 7.5
BOKA NU
8.0
Utmärkt 347 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 9.5
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 7.8
  • Renlighet 6.1
  • Utrustning 7.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
24 mar 2017
8.3

Esta lindo y muy amable los que trabajan ahí

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 mar 2017
7.4

Muy lindo hostel... tranquilo y seguro! Lo unico malo que habia feo olor en la cocina.. cuando se abria la heladera o el cesto de basura. Y que una de las recepcionistas (rubia) fue bastante grosera.. la saludabamos con una sonrisa y ni siquiera nos respondia... eso no nos gustó. Fuera de eso, todo bien! Nos gustaria volver a hospedarnos aqui!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
23 jan 2017
7.4

Bueno lugar, uma ótima opção em San telmo. Pra quem curti a noite .

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
6 jan 2017
9.1

Very friendly staff always helpful spoke really good English the location is really good right next to market on a Sunday! Bathrooms could done with better clean but other than that all good would come back!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
31 dec 2016
9.1

I spent the new year there. Staffs are friendly, places are clean and comfy. It is closed to the Casa Rosa. I like this place and will definitely recommend. One bad thing is the wifi signal doesn't reach the room, you hv to goto corridor for it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
26 dec 2016
8.9

Nice hostel, excellent situation and staff friendly.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
22 dec 2016
8.9

Good place and helpful staff , close to city center

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 dec 2016
7.4

Excelente ubicación, pero falta limpieza

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
3 dec 2016
6.6

L'auberge est sale, les lits avaient des punaises de lit. Pas de clés pour les chambres et des salles de bain mal entretenues. Mais l'ambiance est sympa (avec un bar) et le staff est sympa.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 nov 2016
10.0

Qué buena mi estancia en este hostel. Me quería quedar 3 dias pero quedé 1 semana al final. Es un hostel barato y bien mantenido. El personal es genial y la gente que vive acá muy agradable, me gustaría regresar aquí un otra vez!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.