Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gram's Place BnB/Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 341 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 8.6
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 9.0
BOKA NU
9.1
Superb 341 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 8.6
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 9.0
Gram's Place BnB/Hostel Located at 3109 N. Ola ave, , Tampa.
Gram's Place BnB/Hostel
USA
Tampa FL Florida 33603 3109 N. Ola ave
91% 341
27.9725460 -82.4635240
Gram's Place BnB/Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
24 nov 2016
10.0

Just one word: Wonderful!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kina, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 nov 2016
8.9

在佛罗里达坦帕Tampa的这些日子里……是我值得回忆的[咖啡][玫瑰]每一天都很快乐,在这里完全跟自己家一样,一应俱全……因为主人是音乐世家,还能在这里接受音乐的熏陶,感恩主人[愉快][愉快][咖啡]

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 okt 2016
10.0

This is the craziest, friendliest, most original Hostel I have ever stayed in. We took over the place with 20 UK high school students and they treated us like royalty. Thanks Bruce and Rhonda.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 okt 2016
8.0

We are 2 Senior Australian travellers, this place was a little gem. Funky, clean, really great.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
20 okt 2016
9.1

Loved my stay there. Tampa town was a 30 min walk most of which could be done among the water ways. The place was decorated with Aman character and flare. I met some really nice people and the hosts and staff were really friendly. I would happily return and recommend them highly.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 okt 2016
10.0

Tolles Frühstück ns sehr gastfreundlich

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Schweiz, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 okt 2016
10.0

Great place with great people for great people...

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 sep 2016
9.4

Very nice a diferent concept,staff really nice

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 sep 2016
8.3

Crazy looking place, but very nice, family atmosphere and great stuff – they even ought party stuff and bought a cake for girl who had birthday to surprise her. Wifi works well.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 sep 2016
10.0

Excellent, Bruce and Rhonda the best. Lucy and the others as well.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.