Hostelworld.com

Graffiti

Priser
karta
Recensioner
7.1
Mycket bra 1,519 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.4
  • Säkerhet 7.0
  • Plats 8.1
  • Personal 7.2
  • Atmosfär 6.8
  • Renlighet 6.7
  • Utrustning 6.3
BOKA NU
7.1
Mycket bra 1,519 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.4
  • Säkerhet 7.0
  • Plats 8.1
  • Personal 7.2
  • Atmosfär 6.8
  • Renlighet 6.7
  • Utrustning 6.3
Graffiti Located at Carrer D'Arago 527, , Barcelona.
Graffiti
Spain
Barcelona Barcelona 08026 Carrer D'Arago 527
71% 1519
41.4062996 2.1834683
Graffiti
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Makedonien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 apr 2016
9.7

Excellent!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Grekland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 apr 2016
6.6

Las habitaciones fueron grandes pero para ocho personas un baño no es bastante especialmente por la mañana. Además no tenía seguro para las maletas etc. Si no traes objetos costosos esta bien, las camas comodas y el baño limpio. La ubicacion muy conveniente cerca del metro y de la sagrada familia.Bien relación precio-calidad. el personal asi- asi creo que podria ser un poco mas amigable y mas rapidos.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 apr 2016
3.7

La localización y el personal son aceptables. Pero la limpieza es más que mejorable. Las sábanas tenían manchas de todos los colores, y las telas de arañas colgaban de cada rincón de la habitación. El baño muy sucio.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
29 mar 2016
7.4

Nice for the price, nothing special, without breaktfast, but with a kitchen one can use which can sometimes become very full. Facilities are okay, although I missed toilet paper sometimes.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Finland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 mar 2016
8.0

I stayed for 3 nights and had a pretty pleasant experience. It wasn't perfect, but it's cheap and well worth the money I paid. For someone wanting to see the sights the location is pretty good. It's not in the touristy area but sagrada familia is close and the metro is right next to the hostel. (and a metro card is something I think everyone should get.) If you just want a cheap place to stay this is a good one. The faults are all minor things that won't ruin your trip.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 mar 2016
6.0

Reservo desde Argentina unos 10 dias antes, al llegar al hostel nos dijeron que SOLO por una noche mi mujer y yo ibamos a dormir en habitaciones separadas. Al otro dia me levanto y en recepcion habia otra persona diferente al primer dia. No solo NO hablaba español... sino que dijo que no nos podia hacer dormir en la misma habitacion. Gracias a que una gante cancelo habitacion, pudimos dormir juntos, de lo contrario no. En los baños no habia agua caliente UNA VERGUENZA LA ATENCION DEL LUGAR

    • 6.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Portugal, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 mar 2016
8.9

à primeira vista pareceu ter sido uma péssima escolha, a entrada do edifício é assustadora, mas ao chegar a porta o cenário muda. Ambiente mto bom, cheirava a limpo, boas condições. Tudo impecável. O único contra é a dificuldade em descobrir o Hostel pois a rua é confusa.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 feb 2016
8.3

the hostel is worth it

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 feb 2016
10.0

encantadores recepcionistas.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 feb 2016
6.3

The lockers were too small. There should be space for a suitcase or normal sized backpackers backpack. And the hostel should provide locks. Anyone could walk in. When the hostel is busy it has to be impossible for the staff to know if someone is really a client. I missed a comfortable zone to use my computer or meet other clients.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.