X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Gold Coast

Rua Gil Vicente, 48, Lagos, Portugal

karta & vägbeskrivning


95%Betyg

  • 95%Värde för pengarna
  • 95%Säkerhet
  • 95%Plats
  • 98%Personal
  • 89%Atmosfär
  • 98%Renlighet
  • 93%Utrustning

Översatt av Google Kommer från Faro eller Lissabon kan du antingen ta en buss eller ett tåg. De kör flera gånger om dagen, är ännu mer frekvent på sommaren och på vardagar. Kommer från norra Portugal, ska du åka till Lissabon först och sedan direkt till Lagos.

Kommer från Spanien: du kan gå till Sevilla och ta en direkt buss till Lagos. Ibland kan du få en dålig info i Spanien om detta. Vissa människor inser inte att det finns en direkt buss och de kommer att informera om alternativ som är tidskrävande och inte nödvändigt eftersom du kan ta bussen i Sevilla (Plaza de Armas station). Bussarna till Lagos köra två gånger om dagen, på daglig basis (detta kan variera beroende på vilken tid på året).

Att flyga till Faro flygplats: Du kan ta en taxi eller en buss till Faro centrum där du hittar både tåg-och busstationer nästan sida vid sida. Som nämnts ovan, kan du använda en av dem för att komma till Lagos.

The Gold Coast ligger nära Lagos viktigaste kollektivtrafik, såsom buss och tåg. Cirka 10 till 15 minuter gångavstånd.

Med tåg:

Gå igenom Marina, över hängbron och sväng vänster till huvudgatan (Descobrimentos Avenue). Fortsätt ner huvudgatan, bör du passera en Repsol bensinstation på höger sida. Fortsätt på en minut och du kommer att passera en fiskmarknad, taxistation och postkontor (på ett affärsstråk). Sedan finns det ett litet torg med en rolig staty i mitten. (Uppmärksamhet vänligen: dont gå för mycket på huvudgatan eller youll får till ett stort torg med en annan statyn långt ifrån oss och youd måste återvända).
Därifrån (liten kvadrat) anger Rua (gatan) Garrett mot nästa lilla torget. Du kommer att se i ett hörn en snackbar som heter Cavaleiro. Ange den långa gatan runt hörnet från det (Rua Cndido dos Reis) och gå uppför backen. Vrid den 4: e till höger, vilket är exakt vår gata Gil Vicente. Du hittar oss på nummer fyrtioåtta.


Med buss (med undantag för Renex buss):

Låt busstationen mot älven och sväng höger in på huvudgatan (Descobrimentos Avenue). Fortsätt ner huvudgatan, bör du passera en Repsol bensinstation på höger sida. (Börja här, snälla, om du kom på RENEX bus). Fortsätt på en minut och du kommer att passera en fiskmarknad, taxistation och postkontor (på ett affärsstråk). Sedan finns det ett litet torg med en rolig staty i mitten. (Uppmärksamhet vänligen: dont gå för mycket på huvudgatan eller youll får till ett stort torg med en annan statyn långt ifrån oss och youd måste återvända).
Därifrån (liten kvadrat) anger Rua (gatan) Garrett mot nästa lilla torget. Du kommer att se i ett hörn en snackbar som heter Cavaleiro. Ange den långa gatan runt hörnet från det (Rua Cndido dos Reis) och gå uppför backen. Vrid den 4: e till höger, vilket är exakt vår gata Gil Vicente. Du hittar oss på nummer fyrtioåtta.