Hostelworld.com

Glendalough Youth Hostel (Hostelling International

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 478 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 9.5
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.2
BOKA NU
8.6
Utmärkt 478 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 9.5
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.2
Glendalough Youth Hostel (Hostelling International Located at Monastic Settlement, Glendalough, Wicklow.
Glendalough Youth Hostel (Hostelling International
Ireland
Wicklow Monastic Settlement, Glendalough
86% 478
53.0085864 -6.3185119
Glendalough Youth Hostel (Hostelling International
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
11 maj 2016
9.7

Hostel very clean and with all facilities. Bedroom clear and large with shower.Location is very calm. I spent a good night, many thanks.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 maj 2016
8.9

Every thing is nice except -- no free tea and coffee and wi-fi only in reception area.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 maj 2016
10.0

What a perfect location for a hostel. We enjoyed our stay!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 maj 2016
4.9

Niet sluitende ramen, wc trekt niet door, WiFi beperkt, vloer vies, prijs in vergelijk met omgeving veel te hoog!

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
26 apr 2016
6.9

This hostel is very average. We went there expecting to hire bikes as they said we could on the website but when we asked at reception the bloke looked at us like we were aliens. Rooms were cleanish and the kitchen was ok. It'll do for a night but no longer than that!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
25 apr 2016
7.7

The place was comfortable and staff very friendly. I think there 5 euro breakfast was very basic and not worth the cost and some of the toilets did not flush properly. Also our room was very cold. Overall a satisfactory stay.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 apr 2016
9.7

Gran lugar para quedarse! Todos los que trabajan en el hostel tienen una gran predisposicion para ayudar y hacerte sentir comodo. No puede tener una mejor ubicacion. Lindos espacios comunes y una cocina equipadisima. Super recomendable!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 mar 2016
9.7

Everything was perfect, but the matress was terrible.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 mar 2016
8.3

I stayed there overnight while hiking the Wicklow Way. It had all the basic facilities that I needed and was located just a few meters off the walking route so very accessible.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
22 mar 2016
10.0

Que du positif à dire sur cette auberge. Personnel très agréable et sympathique, bien situé à 300m du départ des randonnées. Auberge propre, agréable. Je la recommande

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.