Hostelworld.com

Geckos Hostel

Priser
karta
Recensioner
9.2
Superb 260 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.3
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.1
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.9
BOKA NU
9.2
Superb 260 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.3
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.1
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.9
Geckos Hostel Located at Rua Rita Lourenço da Silveira, n325, 88062060, Lagoa da Conceição., Florianopolis.
Geckos Hostel
Brazil
Florianopolis Santa Catarina 88062060 Rua Rita Lourenço da Silveira, n325, 88062060, Lagoa da Conceição.
92% 260
-27.6014446 -48.4642596
Geckos Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
12 apr 2016
10.0

I had a great time at Geckos Hostel! The staff is amazing and helpfull, the location is really good - 5 minutes walking from everything you need - and the place is really cool! They have parties, day trips, good breakfast and great vibe. I would deffintely recommend!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 mar 2016
8.0

Cool Hostel ! great staff and location.. a must if you're staying in Floripa !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 mar 2016
10.0

Todo muy bien,ubicacion perfecta,el personal del hostel siempre con los mejores consejos para fiesta ,excursiones y demas. La unica pega es que solo tiene 2 duchas y si coinciden todos a la misma hora es complicado.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 mar 2016
10.0

Amazing atmosphere thanks to the friendly and helpful staff and the location!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Israel, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 mar 2016
10.0

Wonderful place.great breakfast and excellent vibe. Max is great

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 mar 2016
8.0

Nice hostel in a good location near the party area of the lagoa, staff were helpful, wifi pretty average.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
3 mar 2016
10.0

My favorite hostel I've stayed at! Best location in Floripa, awesome friendly & helpful staff made our stay much nicer. Cool vibe at the hostel seems to attract cool people. Hammocks were the best!! I'd recommend Geckos to everyone!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 mar 2016
8.0

Ponto para melhoria: ponto de energia elétrica individual.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 feb 2016
10.0

Very well located, the staff was really nice, I had a great time there

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 feb 2016
9.1

Foi minha primeira experiência em hostel. Gostei muito do Geckos e pretendo voltar para ficar por um período maior. Os funcionários são muito atenciosos, os banheiros e cozinha estão sempre limpos. A localização é fantástica, ônibus na porta, supermercado e o centrinho da Lagoa, onde podemos encontrar qualquer coisa que precisarmos. Gostei muito!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.