Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Garoa Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 8.8
 • Säkerhet 8.9
 • Plats 9.3
 • Personal 9.1
 • Atmosfär 8.7
 • Renlighet 8.5
 • Utrustning 8.4

Plats

Rua Guaiçuí, 72

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Guarulhos Airport

Med buss och tunnelbana: Leta efter flygbuss Förmedlingens skyltar vid flygplatsens huvudutgången. Bussar från det kommer att släppa av dig på Tatuape Metro (röd linje), och därifrån måste du ta tunnelbanan (stannar vid Republica att byta linjer) till Faria Lima Station på den gula linjen.

Den Garoa Hostel är det bara 250 meter från Faria Lima stationen. När du lämnar stationen, gå till utgången placerad på höger och gå till kyrkan riktningen, framför den, kommer du att se en gata (Fernão Dias Street) på höger. Det är inte gatan på kyrkans sida! Promenera en ruta och sväng till vänster vid Guaiçui Street. Den Garoa Hostel är det på höger sida på samma gata, på nummer 72 Hela resan tar ca 1: 10h och kostar R $ 7,45.
Transfer bokas med oss: R $ 140 upp till 3 personer (50min)

Med taxi: ca R $ 140 (50min)

Congonhas flygplats

Med buss: Lämna flygplatsen och gå till höger till första busshållplatsen. Ta 576-10-bussen (det körs varje 10 minuter) som tar dig till Faria Lima Av i ca 1 timme. Stig av vid Faria Lima Av, intill tunnelbanestationen och gå till vandrarhemmet, som ligger 250 meter från det: När du lämnar stationen, gå till utgången placerad på höger och gå till kyrkan riktningen, framför den, du kommer att se en gata (Fernão Dias Street) på höger. Det är inte gatan på kyrkans sida! Promenera en ruta och sväng till vänster vid Guaiçui Street. Den Garoa Hostel är det på höger sida på samma gata, på nummer 72.
Vandrarhemmet ligger på höger. (1 tim / R $ 3,00)
Transfer bokas med oss: R $ 50,00 upp till 3 personer

Med taxi: 30 min / R $ 45,00

Viracopos

Med linjebussar och tunnelbana: Ta mellan kommuner bussen till Tiete busstation. Därifrån tar tunnelbanan till Faria Lima tunnelbanestation, som ligger 250 meter från det: när du lämnar stationen, gå till vänster och sväng vänster på Martim Carrasco Street. Gå ett kvarter, sväng höger på Fernão Dias Street och sedan första vänster på Guaiçuí Street. Vandrarhemmet ligger på höger. (2h / R $ 21,00)
Tiete Bus Station

Med tunnelbana: Ta tunnelbanan till Luz Station och växla linjer från blått till gult för att komma till Faria Lima tunnelbanestationen, som ligger 250 meter från vandrarhemmet: När du lämnar stationen, gå till utgången placerad på höger och gå till kyrkan riktning, framför den, kommer du att se en gata (Fernão Dias Street) på höger. Det är inte gatan på kyrkans sida! Promenera en ruta och sväng till vänster vid Guaiçui Street. Den Garoa Hostel är det på höger sida på samma gata, på nummer 72 (40 min / R $ 3,00)

Med taxi: 40 min / R $ 50,00

Barra Funda Bus Station

Med tunnelbana: Ta tunnelbanan till Republica Station, där du måste byta till den gula linjen för att komma till Faria Lima tunnelbanestationen. Vandrarhemmet ligger 250 meter från det: när du lämnar stationen, gå till vänster och sväng vänster på Martim Carrasco Street. Gå ett kvarter, sväng höger på Fernão Dias Street och sedan första vänster på Guaiçuí Street. Vandrarhemmet ligger på höger. (30min / R $ 3,00)
Med taxi: 30 min / R $ 35,00
 • Värde för pengarna 8.8
 • Säkerhet 8.9
 • Plats 9.3
 • Personal 9.1
 • Atmosfär 8.7
 • Renlighet 8.5
 • Utrustning 8.4
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.