Hostelworld.com

Garden Stone

Priser
karta
Recensioner
8.0
Utmärkt 850 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 8.5
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 7.4
BOKA NU
8.0
Utmärkt 850 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 8.5
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 7.4
Garden Stone Located at Av. Cordoba 441, , Puerto Iguazu.
Garden Stone
Argentina
Puerto Iguazu Misiones 3370 Av. Cordoba 441
80% 850
-25.5666667 -54.5666667
Garden Stone
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
29 mar 2016
6.0

Wir haben das Hostel für 3 Nächte für unseren Besuch bei den Wasserfällen gebucht. Das Hostel ist grundsätzlich nicht schlecht, aber leider hat jegliche Atmosphäre und der Austausch mit anderen Backpackern gefehlt. Ab 20/21:00 war kaum noch jemand zu sehen, es gibt keine Bar, an der man andere Traveler treffen könnte. Auch das Frühstück ist sehr mager gewesen und wurde nach 9 kaum aufgefüllt. Der Garten ist toll und wenn man Ruhe möchte, wäre das Hostel sicher zu empfehlen.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
23 mar 2016
7.7

Nice hostel. Good outdoor area. Really close to the bus station for trips to the falls. Social area for cooking and brekkie.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Mixad grupp, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 mar 2016
8.9

We had terrible water pressure and Luke warm water. Other than that, everything was great.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 mar 2016
8.0

L'emplacement est parfait et la piscine super agréable, a côté de ça la salle de bain du dortoir n'était vraiment pas super propre et le wifi ne marchait pas très bien non plus. Le personnel est très sympa et a vraiment cherché à nous aider à nous organiser.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
4 mar 2016
8.3

Muy buena ubicación, y atencion del personal a cargo; excelente la limpieza.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 feb 2016
10.0

lindo lugar, mucha naturaleza, excelente relacion precio/calidad; lo mejor, la atención y el ambiente de "familiaridad"

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 feb 2016
8.0

Very calm hostel. It was a shame the pool was not very clean!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 feb 2016
9.1

Very nice hostel, rooms are all small cabins in a garden-like area. Many tropical plants and trees. When we were there it was quiet, not a party place, which we very much appreciated. Close to Terminal and centre. Very helpful staff. We also used the small piscine. Nice breakfast, argentine type but with scrambled eggs, cornflakes and different sweet bread and more. We would come again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
11 feb 2016
9.7

Él hostel es muy hermoso!! El personal gentil y educado.. Me gustó muchísimo quedarme en este hostel!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 feb 2016
6.9

A hostel for an overnight stay only. Zero atmosphere, AC in the room is noisy; staff doing minimal service: no information whatsoever given about supermarkets, tellers or activities; help if asked though; wifi is erratic, and may be cut for half a day; breakfast is average at most and coffee very diluted; lockers spacious; the rooms lock; within walking distance to bus terminal and commerces

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.