Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gallery Hyde Park

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.5
Mycket bra 1624 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.5
  • Säkerhet 7.1
  • Plats 9.3
  • Personal 8.1
  • Atmosfär 7.4
  • Renlighet 6.4
  • Utrustning 6.9
BOKA NU
7.5
Mycket bra 1624 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.5
  • Säkerhet 7.1
  • Plats 9.3
  • Personal 8.1
  • Atmosfär 7.4
  • Renlighet 6.4
  • Utrustning 6.9

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 apr 2017
6.0

At first I had a good impression but when I got into my room...The floor was dirty, empty bottles, grapefruit leftovers, I don't know how long they had been there but it was before I come for sure. The bathroom was very small. If you want to seat on the toilet you literally face the wall and the shower was barely delivery water. Also there is no accommodation to put your stuff in the bathroom. However, the staff was very nice and helpful and the place is very well located.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
14 apr 2017
7.4

Es un hostel para un fin de semana. Lo bueno: ubicado entre las estaciones Queensway y Bayswater. Desayuno simple pero bueno. Cocina y habitacion con Ps3 (Netflix,etc) y sillones. Baños limpios Wifi bastante bueno Lo malo: Las camas hacen ruido Tenes que subir muchas escaleras La ducha anda mal

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 apr 2017
6.9

El wifi va mal todo el rato, el personal súper borde. La limpieza inexistente las coronas de las duchas amarillas de abajo es horrible. Las alfombras viejas y sucias durante mi estadía de cinco días nunca escuche o vi que aspirarán las alfombras. El desayuno pobre cereal y tostadas. Lo bueno es la ubicación y que puedes cocinar ahí la cocina está bien equipada.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
13 mar 2017
8.0

Personnel très poli et serviable.... mais les chambres ne sont jamais nettoyées.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 mar 2017
7.7

Lo bueno: LA ubicación era centrica, pero cerca no hay mucha vida, comercio, restaurantes, bares, etc. La cocina estaba limpia con losa nueva. El desyuno estaba bien (pan, mermeladas, mantequilla de mani y de leche, cereales, leche, te y cafe). Lo malo: hacía muchisimo calor sobre todo en la piezas (invierno), la litera se movia y sonaba mucho cuando alguien se movia. Hay poco espacio porque esta lleno de maletas porque no hay un lugar para guardarlas. Es un buen hostal, lo recomiendo.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Mixad grupp, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 mar 2017
6.6

Ostello situato in un'ottima posizione, in zona ben servita, vicinissimo a due fermate di linee differenti della metropolitana. Personale cordiale e disponibile H24. Dormitorio troppo piccolo per un gruppo di sei adulti, dotato di bagno in camera con doccia non funzionante... tutto sommato camera abbastanza pulita. Colazione inclusa e soddisfacente per cominciare la giornata. Tutto sommato lo consiglierei, però non per soggiorni troppo lunghi.. ci ritornerei per un fine settimana!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 mar 2017
9.4

Une bonne auberge de jeunesse bien placer. J'étais Dans une chambre de 6 Avec une salle de bain, aucun soucis à par les mots qui grince un peu mais ca va. Si vous souhaitée passer une semaine à londres c'est Un Bon endroit .

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
4 mar 2017
7.4

Not bad for the price

    • 8.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
28 feb 2017
5.7

Unfriendly staff.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 feb 2017
7.1

Compared to my 1st visit I have to admit I am quite disappointed. They changed our booking from a 6 bed dorm ensuite to a 12 bed dorm because they wanted to fill all the beds in there. They gave us a 15% discount on our original booking to make up for that which was a kind gesture. But unfortunately our new room was dirty, the matresses where really bad, there was a certain moisture in the masonry as our room was on the ground floor and the windows and the nearest bathroom were mouldy....

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.