X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Galata West

Bereketzade Mah. Okcu Musa Cad, Savcibey Cikmazi Number:3, Galata/ Beyoglu, Istanbul, Turkiet

karta & vägbeskrivning


85%Betyg

  • 87%Värde för pengarna
  • 82%Säkerhet
  • 91%Plats
  • 89%Personal
  • 86%Atmosfär
  • 80%Renlighet
  • 79%Utrustning

Översatt av Google Vägbeskrivning från Atatürks internationella flygplats

Ta en metro från flygplatsen i riktning mot Aksaray.

Stig av tunnelbanan vid Zeytinburnu. (Zeytinburnu är utväxlings till spårvagnslinje)

Ta spårvagnen från Zeytinburnu i riktning mot Kabatas

Gå av spårvagnen vid Karakoy.

Från Karakoy station är det bara en liten promenad till vandrarhemmet. Från spårvagnshållplatsen gå upp genom Kemeralti gatan och sväng vänster till Bankalar Street. Detta är en gata där främst kapital banker. Fortsätt tills du kommer till split där det finns två gator som kallas Sair Ziya Pasa och Okcu Musa. Ta gatan Okcu Musa, som är på vänster sida. Fortsätt upp denna väg, kommer du se att det kommer att gå uppför. Efter moskén, kommer du att se på höger finns en liten återvändsgränd väg, där du kommer att se en neonljus som säger GALATA WEST. Det finns en dörr för att komma in på vandrarhemmet. Om du anländer under natten dörren stängs. Bara ring på klockan och vi kommer att öppna den för dig.

Vägbeskrivning från internationella flygplatsen Sabiha Gökçen och Taksim

Ta en Havatas Private Gratisbussar från flygplatsen.

Stig av bussen vid ändhållplatsen, Taksim-torget.

Ta tunnelbanan från Taksim Square till Sishane.

Efter gå av tunnelbanan vid Sishane, gå igenom riktning Kasimpasa och använda Refik Saydam Caddesi exit för att komma ut. Därifrån är det bara en liten promenad till vandrarhemmet. Gå ner genom Refik Saydam gatan tills du kommer till den split där det finns två gator som kallas Buyuk Hendek och Okcu Musa. Ta gatan Okcu Musa, som ligger på höger sida. Fortsätt på denna väg, kommer du se att det kommer att gå neråt. På den andra till vänster ser du det finns en liten återvändsgränd väg, där du kommer att se en neonljus som säger GALATA WEST. Det finns en dörr för att komma in på vandrarhemmet. Om du anländer under natten dörren stängs. Bara ring på klockan och vi kommer att öppna den för dig.

Från Taksim Square promenader är också ett annat alternativ. Det kommer att ta 30 Minto få vår hostelfromTaksim Sqaure genom promenader. Du kan gå genom Istiklal Street hela vägen.

Eller ta en taxi från Taksim Square till vårt vandrarhem.

ANDRA SÄTT ATT KOMMA TILL GALATA West Hostel från flygplatsen Sabiha Gökçen

Ta bussen E10 från flygplatsen.

Stig av bussen vid ändhållplatsen, Kadikoy.

Ta en färja från Kadikoy till Karakoy.

Från Karakoy station är det bara en liten promenad till vandrarhemmet. Från färjestationen promenad upp genom Kemeralti gatan och sväng vänster till Bankalar Street. Detta är en gata där främst kapital banker. Fortsätt tills du kommer till split där det finns två gator som kallas Sair Ziya Pasa och Okcu Musa. Ta gatan Okcu Musa, som är på vänster sida. Fortsätt upp denna väg, kommer du se att det kommer att gå uppför. Efter moskén, kommer du att se på höger finns en liten återvändsgränd väg, där du kommer att se en neonljus som säger GALATA WEST. Det finns en dörr för att komma in på vandrarhemmet. Om du anländer under natten dörren stängs. Bara ring på klockan och vi kommer att öppna den för dig.