X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Galata West

Bereketzade Mah. Okcu Musa Cad, Savcibey Cikmazi Number:3, Galata/ Beyoglu, Istanbul, Turkiet

karta & vägbeskrivning


87%Betyg

  • 91%Värde för pengarna
  • 85%Säkerhet
  • 91%Plats
  • 92%Personal
  • 87%Atmosfär
  • 79%Renlighet
  • 82%Utrustning

Översatt av Google VÄGBESKRIVNING från Ataturks internationella flygplats

Ta en tunnelbana från flygplatsen i riktning mot Aksaray.

Stig av tunnelbanan vid Zeytinburnu. (Zeytinburnu är utväxlingsstation till spårvagn linje)

Ta spårvagn från Zeytinburnu i riktning mot Kabatas

Gå av spårvagnen vid Karakoy.

Från Karakoy stationen är det bara en liten promenad till vandrarhemmet. Från spårvagnshållplatsen promenad upp genom Kemeralti gatan och sväng vänster till Bankalar Street. Detta är en gata där främst kapital banker. Fortsätt tills du kommer till split där det finns två gator som kallas Sair Ziya Pasa och Okcu Musa. Ta gatan Okcu Musa, som är på vänster sida. Fortsätt upp denna väg, kommer du se att det kommer att gå uppför. Efter moskén, kommer du att se på höger finns en liten återvändsgränd väg, där du kommer att se en neonljus som säger GALATA WEST. Det finns en dörr att komma in i vandrarhemmet. Om du anländer under natten dörren stängs. Bara ringa i en klocka och vi kommer att öppna den för dig.

VÄGBESKRIVNING FRÅN Sabiha Gokcen International Airport och Taksim

Ta en Havatas Private Gratisbussar från flygplatsen.

Stig av bussen vid den sista hållplatsen, Taksimtorget.

Ta en tunnelbana från Taksimtorget till Sishane.

Efter gå av tunnelbanan vid Sishane, gå igenom riktning Kasimpasa och använda Refik Saydam Caddesi exit för att komma ut. Därifrån är det bara en liten promenad till vandrarhemmet. Gå ner genom Refik Saydam gatan tills du kommer till split där det finns två gator som kallas Buyuk Hendek och Okcu Musa. Ta gatan Okcu Musa, som ligger på höger sida. Fortsätt på denna väg, kommer du se att det kommer att gå neråt. På den andra vänster ser du det finns en liten återvändsgränd väg, där du kommer att se en neonljus som säger GALATA WEST. Det finns en dörr att komma in i vandrarhemmet. Om du anländer under natten dörren stängs. Bara ringa i en klocka och vi kommer att öppna den för dig.

Från Taksimtorget promenader är också ett annat alternativ. Det kommer att ta 30 Minto få vår hostelfromTaksim Sqaure genom promenader. Du kan gå igenom Istiklal Street hela vägen.

Eller ta en taxi från Taksimtorget till vårt vandrarhem.

ANDRA SÄTT ATT KOMMA TILL GALATA WEST Hostel från Sabiha

Ta bussen E10 från flygplatsen.

Stig av bussen vid ändhållplatsen, Kadikoy.

Ta en färja från Kadikoy till Karakoy.

Från Karakoy stationen är det bara en liten promenad till vandrarhemmet. Från färjestationen promenad upp genom Kemeralti gatan och sväng vänster till Bankalar Street. Detta är en gata där främst kapital banker. Fortsätt tills du kommer till split där det finns två gator som kallas Sair Ziya Pasa och Okcu Musa. Ta gatan Okcu Musa, som är på vänster sida. Fortsätt upp denna väg, kommer du se att det kommer att gå uppför. Efter moskén, kommer du att se på höger finns en liten återvändsgränd väg, där du kommer att se en neonljus som säger GALATA WEST. Om du anländer efter midnatt ytterdörren stängs. Bara ringa i en klocka och vi kommer att öppna den för dig.