Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funky Meridiano

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.0
Utmärkt 523 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 8.8
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 7.7
BOKA NU
8.0
Utmärkt 523 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 8.8
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 7.7
Funky Meridiano Located at Angulo 9, , Granada.
Funky Meridiano
Spain
Granada Granada Spain/18002 Angulo 9
80% 523
37.1767142 -3.6028236
Funky Meridiano
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
16 aug 2016
8.9

All was very good!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Indien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 aug 2016
8.3

We stay there for 4 nights and it was pleasant experience, clean room, very kind and supportive staff and located in city center.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 aug 2016
9.7

Ostello in ottima posizione, arrivate in macchina abbiamo parcheggiato in un parcheggio custodito a pochi metri. Tutto raggiungibile a piedi. La ragazza alla reception ci ha consigliato molti posti da visitare ed è stata gentilissima. Consigliato.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 aug 2016
10.0

Accueillant, coloré, bonne ambiance et personnel serviable et adorable !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 jul 2016
8.3

les chambres sont spartiates et mériteraient d'être rénovées .pas de clim et le ventilateur déficient ....

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
25 jul 2016
7.7

We slept in a 3 bed dorm and had no safe to lock our stuff away. The redt of the hodtel is pretty cool and the staff is nice :)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
6 jul 2016
9.7

Great location and very nice staff!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 jul 2016
9.7

The hostel is very good located near main attractions in Granada, and the staff is very helpfull

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jul 2016
10.0

Muy bueno

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 jun 2016
8.0

I stayed only for a night. There were a lot of beds in one room, but no windows. Free breakfast!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.