Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Funky Meridiano

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
8.0
Utmärkt 515 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 8.9
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 7.1
  • Utrustning 7.6
BOKA NU
8.0
Utmärkt 515 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 8.9
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 7.1
  • Utrustning 7.6
Funky Meridiano Located at Angulo 9, , Granada.
Funky Meridiano
Spain
Granada Granada Spain/18002 Angulo 9
80% 515
37.1767142 -3.6028236
Funky Meridiano
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
6 jul 2016
9.7

Great location and very nice staff!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 jul 2016
9.7

The hostel is very good located near main attractions in Granada, and the staff is very helpfull

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jul 2016
10.0

Muy bueno

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 jun 2016
8.0

I stayed only for a night. There were a lot of beds in one room, but no windows. Free breakfast!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 jun 2016
8.6

En general un buen hostel. Los chicos del personal muy queridos y amables a excepción de Macarena que era un poco displicente. Creo que faltan un poco más de limpieza

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
14 maj 2016
6.6

Muy bien situado y con personal muy amable. Los colchones eran muy viejos y se clavaban los muelles, es bastante anticuado, más pensión que hostal. Unas taquillas le vendrían muy bien en las habitaciones comunes para poder guardar los objetos personales, había una pequeña caja fuerte sólo.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
12 maj 2016
9.4

We had a great private room, and we made use of the laundry service which was great because we had been traveling for a while with dirty laundry.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 maj 2016
7.1

La cama era incómoda, me clavaba los muelles al dormir. El desayuno era pobre (café, leche de vaca, zumo, y tostadas) y eché de menos leche de soja.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
1 maj 2016
7.4

Simple hostel

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
29 apr 2016
8.3

I enjoyed my stay at the Hostel a lot. We stayed in the double room which was basic but good value for money. The only problem we had was with the shower which kept falling off the stand. The staff are the best part of the hostel. They were very kind and accommodating and gave us lots of tips about where to go to see amazing views of the Alhambra where there are not very many people. I would definitely go back.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.