Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funky Cordoba

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.8
Mycket bra 2,249 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 7.5
  • Plats 9.2
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.0
  • Renlighet 7.1
  • Utrustning 6.9
BOKA NU
7.8
Mycket bra 2,249 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 7.5
  • Plats 9.2
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.0
  • Renlighet 7.1
  • Utrustning 6.9
Funky Cordoba Located at Calle Lucano, 12, , Cordoba.
Funky Cordoba
Spain
Cordoba 14003 Calle Lucano, 12
78% 2249
37.8802901 -4.7753405
Funky Cordoba
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 nov 2016
8.0

Auberge très bien située, accueil très sympa. Pas chère. Dortoirs corrects sans plus. Cuisine moyen propre.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 nov 2016
8.9

Todo muy centrico, muy bonito, buen precio por lo que ofrecen, lo unico malo es que no había lockers y bueno... el personal se ofrece a guardarlo pero no hay nada mejor que disponer de tus cosas cuando las requieras, en fin... el personal super amable!! todo excelente, la ubicación, limpieza. solo el detalle de tener lockers.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 nov 2016
8.0

El sitio es barato y muy bien ubicado. Las camas son cómodas.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
7 nov 2016
9.7

I really enjoyed my stay here. It was perfect for what i wanted and great value for money, there did not seem to be many guest but it was low season and that was perfect for me. Staff were great and i wpuld 100% stay here again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 nov 2016
9.1

Personnel très accueillant et emplacement idéal, impliquant pas mal de bruit en soirée ! Cuisine plutôt bien équipée, et terrasse donnant une jolie vue sur la Mezquita. Chambre de 4 personnes sommaire mais très convenable au regard du prix.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
30 okt 2016
5.4

El lugar está muy bien ubicado. No tiene tazas, cubiertos y platos como para comer. No tiene para guardar pertenencias bajo llave o candado. El personal es bueno y amable. Volveria, pero es un hostel de 8 euros....

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
26 okt 2016
8.0

La ubricación del hostal es perfecta! Está justo en el cento, a un par de minutos andando hasta la Masquita. Tiene una azotea con vista bonita. El personal en la recepción es muy amable y da consegos muy útiles sobre la visita turística de Córdoba. El dormitorio femenino de 4 tiene buen tamaño, pero el baño es pequeño y necesita reformas. La limpiea deja mucho que desear. No había taquillas individuales.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
25 okt 2016
7.4

It was a fine hostel. Not amazing and not too memorable. But it does the job.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
22 okt 2016
7.4

la atencion del personal buena....Deberian ajustar cuestiones edilicias.......

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
21 okt 2016
6.9

The staff here are sooo friendly! They deserve recognition but otherwise I would not go here. It needs to be updated. Small dorms, no common space except for the terrace( and it was raining). The description states that they have a bar and restaurant with optional breakfast but they have none of those things. I did not enjoy being here.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.