X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Freddy's House

Corte Tancredi, 11, Bari, Italien

inga betyg

  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Boendeinformation:

Översatt av Google
Den nyaste mest centrala vandrarhem för resenärer på en budget!
I den charmiga Gamla stan framför Ferries terminal!
Hemmabio and breakfast!

3 fristående strukturer i den charmiga gamla stan från endast 19,90 frukost ingår!

I Freddy hus alla rum är utrustade med privat badrum, kylskåp, luftkonditionering, LCD-TV.

Santa Claus Freddy hus är större nyhet i de typiska strukturerna i anglosaxiska vandrarhem i Europa. Denna struktur har utformats med avsikt att skapa en resa boende. Våra gäster beroende på behov och vanor har ett sätt att kunna stanna i mer fristående strukturer för att säkerställa en fri dag och natt Tour i den charmiga antika staden.

Vid ankomsten i Bari, för att komma till Santa Claus Freddy hus, du kan klättra genom trappor eller så kan du välja att bana längs väggarna, så kallade Muraglia ".
Inuti dessa väggar är innesluten i Gamla stan, den mest brännpunkten i som står till största delen av aktiv verksamhet, gamla traditioner, museum, kyrkor, barer, klubbar, disco, sushibar, restauranger typiska för området. Från väggarna kunde man se skönheten i en av de längsta Promenader i Italien. Och havet, i Bari, och för dess invånare har långa traditioner, minnen och det är den främsta källan till försörjning för de flesta familjer i Gamla stan.

Santa Claus Freddy hus, är den enda suggestiv och billigaste logi i området, som ligger precis framför Stads Port (färjor och Cruise Terminal), på 4 minuter från tågstationen (med stadsbuss nummer 20 /) och 15 minuter från flygplatsen (med stadsbuss nummer 16).
Följ bara upp-hill kallas Strada Porto Nuovo framför Port Exit och du kommer att nå Piazza San Pietro och sedan söka efter en liten båge, kallas Arco San Pietro bredvid Caffe.
Följ annars trappan framför Port Exit och då kommer du direkt nå Arco San Pietro n. 4.
Glöm inte att du måste följa anvisningarna med vår mascotsThe Barese Polyp.
Glöm inte att ringa oss och vi hämtar upp dig med vår privata transfer!

Santa Claus Freddy hus innehåller tre strukturer, inne i huvudsakliga och typiska valv av den forntida staden, var och en långt bara några meter från andra.

Den första byggnaden är Don Vito Corleone Trulli med 6 sängen blandade sovsal framför Peters Arch, i Arco San Pietro 4, byggd efter den typiska arkitektoniska strukturen i Trulli i Alberobello, att erbjuder "Sleep & Go" lösning för resenärer på en budget, föreslår någon i behov av logi och frukost, möjlighet att använda tjänsten. En natt här går upp från 19,90 eur frukost ingår. På Don Vito Trulli inte neka någon möjlighet att uppdatera och koppla av när som helst. Du kan inte låta det glida. På Don Vito Trulli kommer du också hemmabio och skåp.

Den andra byggnaden endast 3 minuter till fots bort är Freddy hus framför kung Tancredi Arch där våra gäster kan hitta tre och fyra sovrum eget badrum med badrum, kylskåp, luftkonditionering, plasma-TV direkt i rummet!

Freddy House, med Superior 4 säng sovsal med privat badrum, Superior dubbelrum med eget badrum, Imperial lägenhet för tre vuxna med privat badrum, Imperial lägenhet för fyra vuxna med eget badrum.
Alla rum och lägenheter i Freddy House har eget badrum, kylskåp, luftkonditionering, plasma-TV, gratis hemmabio.

Den tredje strukturen är Bohemian Rhapsody, endast 3 minuters gångavstånd.
Bohemian Rhapsody är en struktur utplacerade i stadens centrum nära till helt nya Petruzzelli teater, Niccolo Piccinni teatern, shoppingcentret i staden Bari, Corso Vittorio Emanuele.
I Bohemian Rhapsody hittar Superior 4 säng sovsal med privat badrum, Superior dubbelrum med eget badrum, Imperial lägenhet för tre vuxna med privat badrum, Imperial lägenhet för fyra vuxna med privat badrum, Imperial lägenhet fo fem vuxna med eget badrum.
Alla rum och lägenheter i Bohemian Rhapsody har eget badrum, kylskåp, luftkonditionering, plasma-TV, hemmabio.
En natt går in upp från 21,90 euro frukost ingår.

Incheckning politiken: från 10,30 tills 13,00 och från 15,00 till och 22,00.
Vänligen respektera vår kontroll i politiken, om du tänker checka in senare vänligen meddela oss.
Kolla in på 11,00.

Observera att vi förauktorisera kreditkort för att acceptera din bokning. om ditt kreditkort kommer att vara ogiltig eller med otillräcklig fonden, kommer vi att be dig att ge oss en annan. Om du inte gör det, förbehåller vi oss rätten att avboka.

Sök tillgänglighet


Utrustning

  • Luftkonditionering
  • Frukost ingår
  • dvd'er
  • Lounge
  • Handdukar ingår


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 1 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
Freddy's House Located at Corte Tancredi, 11, , Bari.
Freddy's House
Italy
Bari 70122 Corte Tancredi, 11
0% 59
41.1319063 16.8696999
Freddy's House
    Rum lediga     Överlägsen Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc     Standard Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc     Överlägsen 3 säng Privat Værelse Med Bad/wc     Överlägsen 4 säng Privat Værelse Med Bad/wc     5 säng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 6 säng Privat Værelse Med Bad/wc