Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Four Seasons Hostel Rome

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.2
Utmärkt 1,861 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 8.6
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 7.9
BOKA NU
8.2
Utmärkt 1,861 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 8.6
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 7.9
Four Seasons Hostel Rome Located at Via Carlo Cattaneo 23, , Rome.
Four Seasons Hostel Rome
Italy
Rome Rome 00185 Via Carlo Cattaneo 23
82% 1861
41.8975655 12.5015616
Four Seasons Hostel Rome
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
14 jan 2017
10.0

Perfect! I was not expecting much but I was wrong from arrival to departure I felt like royalty. All the staff, cleaners were Amazing. I would recommend to all.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 jan 2017
4.0

Para empezar llegue y me mandaron a un edificio a dos cuadras de donde en teoría estaba ubicado el hostel tipo departamento prácticamente alado de termini (zona fea y peligrosa ) el wifi no andaba bien . Con varias habitaciones pisos sucios y baños con olor a caca todo el tiempo nunca vi a nadie limpiar . El personal más o menos a lo ultimo tuvo q discutir q me devolviera una noche q había pagado y no quería estar por lo anterior y fue todo un tema . NO LO RECOMIENDO

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
7 jan 2017
2.3

El peor "hostel" que pise en mi vida Segun lo q te venden,tiene ambientes amigables y espaciosos, la habitaciones son una mugre, todo sucio, olor horrible y los baños impresentables Dicen q te dan una copa de champagne o vino Y no nos dieron nada!!. Dicen q el personal es profesional y de varios idiomas. NINGUNO hablaba español. Solo Frances y filipino! Un asco.. Deplorable, ejemplo de un buen alojamiento para DENUNCIAR por FRAUDE! NUNCA lo recomendaria a NADIE, salvo a un enem. Fiasco total

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
5 jan 2017
4.3

Purtroppo al mio arrivo la serratura elettrica della mia camera si è rotta, dovendo lasciare così la stanza accessibile a tutti, per tutta la mia permanenza giorno e notte(4 giorni) la situazione è rimasta invariata. Non mi è stato proposto di cambiare stanza visto il disguido. Ho pagato per un servizio;non c'era. Il personale però si è reso subito disponibile nel risolvere in vano il problema. La pulizia molto buona, ma spesso dipende dalla discrezione dei turisti.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
5 jan 2017
6.3

So many people in different rooms share a bathroom and the space is so tiny. Besides, water is too thin for showering. Room is dark as well. 4 euros for a simple breakfast. The staff are not that friendly. The only good point is the location, which is close to Termini subway station.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
2 jan 2017
8.9

Muy recomendable

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
2 jan 2017
10.0

The staff was really helpful. The rooms were clean and amazing.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 dec 2016
9.7

Fantastic! Definitely well worth the price!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 dec 2016
5.7

Het hostel bestaat uit 2 gebouwen het bijgebouw heeft geen info over de activiteiten en heeft weinig sfeer. De ligging van het hostel is goed echter is het niet de beste buurt savonds. Verder zeer neutraal hostel, voldoende maar geen uitschieters.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 dec 2016
5.7

Les parties communes ne sont pas du tout conviviales. Cela nous a beaucoup déçu pa rapport à d'autres auberges de jeunesse dans différentes villes d'Europe. Pour être concret: - Il n'existait pour manger que des tablettes contre le mur - Il n'existait pas d'endroit chaleureux pour se retrouver à plusieurs pour discuter ou jouer, mis à part le lieu de check-in et check out - L'éclairage dans les chambres et les pièces communes était insuffisant et désagréable (par ex. pas de lampe de lit)

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.