Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Four Seasons Hostel Rome

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 1952 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 8.8
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 7.9
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 7.8
BOKA NU
8.3
Utmärkt 1952 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 8.8
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 7.9
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 7.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • England, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 feb 2017
9.7

My top bunk bed was comfortable and clean. The bathroom was pretty basic but also clean. I showered rather early so it was never busy. The common areas were also comfortable. The location was super convenient.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 feb 2017
8.3

Staff very helpful, rooms nice and clean. Only problem was renovations meant trekking up a few flights of stairs to use the bathroom but otherwise, a pleasant stay indeed. Solid wifi, ample facilities

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
20 feb 2017
9.7

Great location, big room, clean and comfortable beds.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 feb 2017
10.0

I had no complaints at all for this place. One knock on the building itself is I got stuck on the elevator going to the first floor a few times.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 feb 2017
9.7

I will stay here the next time! It is a very good hostel

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 feb 2017
10.0

Perfect location, clean and great staff. The kitchen is very well equiped with all you need.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 feb 2017
9.7

location, people, atmosphere

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 feb 2017
10.0

I like the situation, friend staff, rooms clean and great location. Kitchen nice.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 feb 2017
9.7

Clean, safe and quiet, nice location

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 feb 2017
9.7

It was in a fantastic location. Great and helpful staff. Nice kitchen and dining space.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.