Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Flamingo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 2920 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 9.4
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.6
Utmärkt 2920 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 9.4
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 8.0

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tjeckien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 aug 2017
6.3

My twin bed room was in a building with windows very close to a road with trams. It was very noisy during the night. Next time I would stay elsewhere.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 jul 2017
9.1

The location of this hostel was perfect, just by the main square, but also quite enough to get a good nights sleep. The room and bathroom we used had just been redecorated, so it was all very nice and clean. I would recommend this hostel to friends.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 jul 2017
10.0

Great hostel in excellent location, with very friendly and helpful staff! Thank you !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 jul 2017
10.0

Perfect location and staff super friendly and helpful. Rooms priced really well for very central location. Would definitely recommend.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 jul 2017
10.0

🤘🏻🤘🏻🤘🏻

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 jul 2017
10.0

great place to stay

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 jul 2017
9.4

Haupthaus war interessant, Mitarbeiter sehr professionell und freundlich. Der mir zu geordnete Wohnung war hellhörig, was zu Schlafmangel führte. Aber die Lage und Ausstattung waren einfach spitze.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jul 2017
10.0

Great please, great location, nice staff !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 jun 2017
10.0

Enjoyed my stay at this hostel, met lot's of new people travelling through Europe! Had a brillant time.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 jun 2017
10.0

Good location. Very comfortable room/bathroom. Nice helpful staff!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.