Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fivos

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.1
Mycket bra 1,842 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.9
  • Säkerhet 7.9
  • Plats 9.3
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 5.9
  • Renlighet 6.3
  • Utrustning 5.7
BOKA NU
7.1
Mycket bra 1,842 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.9
  • Säkerhet 7.9
  • Plats 9.3
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 5.9
  • Renlighet 6.3
  • Utrustning 5.7
Fivos Located at 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki, Athens.
Fivos
Greece
Athens Athens 10554 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki
71% 1842
37.9779824 23.7263435
Fivos
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
20 sep 2016
6.6

Good location, old 'hotel' with no showers that are actually showers, paid too much money for what i got..

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 sep 2016
4.0

40 eurazos para que te den una habitación en pésimas condiciones, en un cuarto piso sin ascensor, con un retrete que no funciona, una ducha que ahora funciona y ahora no, una puerta que no cierra, un aire acondicionado que enfría media gota y hace un ruido que compite en estruendo con el aire acondicionado del vecino, un colchón con muelles asesinos que intenta hacer más ruido aún que el aire acondicionado... Por 40€/noche es un atraco.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
17 sep 2016
4.9

Très bruyant, climatisation non fonctionnelle, sanitaires rustiques, pas de paiement en carte bleu possible. Bref je ne recommande pas.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
16 sep 2016
6.0

Muy Buena ubicacion, está a 100 metros de la entrada al metro que conecta al puerto y al aeropuerto. El hostel no es lindo pero si vas a pasar la noche solamente es aceptable. Nosotros habiamos reservado 3 noches y por cuestiones del viaje tuvimos que cancelar la primera con mas de 24hs de anticipación pero al llegar al hostel no nos reconocieron la totalidad de la cancelacion y tuvimos que pagar la mitad de la noche que no estuvimos.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Irland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 sep 2016
9.7

Very helpful staff, would definitely stay again. Ideal central location for exploring Athens and so convenient for train station especially when going to the airport. Sara Ann & Johnny Quirke We are Irish

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 sep 2016
6.6

ostello in posizione centrale,stanza nella media,bagno poco funzionale,colazione scarsa e pessima.personale poco comunicativo,mancanza di ascensore..wifi buono..rapporto qualità prezzo decente ma si può trovare di meglio.nel complesso sufficiente

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
24 aug 2016
9.1

A pochi minuti a piedi da piazza Monastiraki,veramente centrale!pulito buona organizzazione. Nelle camerate non ci sono gli armadietti per custodire gli oggetti. Adatto per viaggiatori che si adattano facilmente.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 aug 2016
8.0

Posizione spettacolare, giusto accanto alla stazione Monastiraki, perfetta sia per chi arrivi dall'aeroporto che dal porto. Sono stato in una singola con bagno in camera, piccolina ma pulita e confortevole. Il personale è cordiale e presente 24 ore quindi nessun problema. L'aria condizionata non avrebbe fatto del male sicuramente, ma si tratta più di un ostello che di un hotel, quindi bene. Certo, se vi aspettate un comodo hotel, passate oltre. Per viaggiatori di passaggio, invece, ottimo!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 aug 2016
6.6

Big bed-bug problem. Refused to accept credit cards. Adding simle fans to the rooms and access to a microwave would make a world of difference.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Nya Zeeland, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 aug 2016
5.4

I was not happy that we had to pay for our accommodation with cash, we were not allowed to pay by card. I was staying in a 4 bedroom dorm and another room that is able to sleep 3 people, there was only one wall plug in both rooms, we all had to have turns charging our devices. There were no lockers in the dorms, if one of the dorm mates wanted to steal my stuff from under my bed they could have. There was no activity wall to tell us of upcoming events, pub crawls etc.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.