X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Fabric Hostel & Club

Via Bellucci Sessa 22, Portici, Neapel, Italien

karta & vägbeskrivning


83%Betyg

  • 86%Värde för pengarna
  • 87%Säkerhet
  • 73%Plats
  • 88%Personal
  • 80%Atmosfär
  • 85%Renlighet
  • 78%Utrustning

Översatt av Google Du kan nå vandrarhemmet på många sätt: från Centralstationen finns två tunnelbanelinjer, Circumvesuviana (den mest vanliga, var 20 minuter) och Trenitalia (snabbare men mindre frekvent). Sedan kan du ta en buss (rekommenderas bara om du anländer från 11:00 till 05:00, på grund av trafiken) eller en Taxi cab.

Circumvesuviana-linjen (rekommenderas en):
ta ett tåg riktad till Pompei / Sorrento / Poggiomarino via Scafati (biljett 1,70 - inte tågen märkta DD på tidstecken som inte kommer att sluta här!), och stoppa i Portici Via Libert.
Väl ute ur den stationen, sväng till höger och täcka korta vägen till Via Libert, sväng vänster och gå ner tills det stora torget Piazza San Ciro. Vår gata, Via Bellucci Sessa, är den första till höger om den stora kyrkan: 20meters och du får vår huvudentrén till höger (husnummer 22).
Cicrumvesuviana tågen avgår var 20 minuter, från 07:00 till 09:30.

Trenitalia linje:
ta ett tåg för Portici (den slutliga riktningen kan variera) sedan gå av vid Portici-Ercolano (en eller tre hållplatser beroende på tåget). När du avslutar från stationen, bara gå rakt framför dig tills du når det stora torget som heter S.Ciro. Vår gata, Via Bellucci Sessa, är den första till höger om den stora kyrkan: 20meters och du får vår huvudentrén till höger (husnummer 22). Tjänsten är inte tillgänglig för tillfället.

Om du anländer senare än 23:00, kan du ta en nattbuss avgår från Neapels centralstation torget (motsatt ingången stationen), linje # 455, den har en stannar precis Piazza San Ciro. Vår gata, Via Bellucci Sessa, är den första till höger om den stora kyrkan: 20meters och du får vår huvudentrén till höger (husnummer 22). Ha tålamod eftersom det ibland dessa bussar kan passera även 30mins avlägset från varandra.

Om du får med bil, en gång kom nära Neapel ta motorvägen till Salerno och lämna den i Portici exit. Vid den första gaffeln sväng till vänster, och gå hela störtlopp heter Via Diaz tills hans slut, sedan slå igen på vänster: du får på Piazza San Ciro, lämna bilen och ta första gatan till höger om de stora kyrko: 20meters och du får vår huvudentrén till höger (husnummer 22).

Akta dig för Taxi! De är mycket dyra och de försöker alltid fuska turister, frågar otrobiljettpriser, och gör dumma långa resor. INNAN du skriver i den, be om att komma fram till "Portici Piazza San Ciro" och hur mycket det kommer att kosta: från centralstationen bör det inte vara mer än 30 € per natt, från flygplatsen inte mer än 35 euro, totalt . Om de frågar mycket mer, säger NEJ, och prova en annan. Om du inte har något val, hota honom att du ringer polisen (ringa 112 från en mobil).

ta "Alibus" buss (biljett 3) och gå av i Central Station square, följ sedan anvisningarna ovan.