Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

FIAP Jean Monnet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 5029 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 8.4
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 9.5
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
8.9
Utmärkt 5029 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 8.4
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 9.5
  • Utrustning 8.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 feb 2017
8.9

Hôtel bruyant jusque tard le soir à cause de jeunes qui courent dans les couloirs en criant.Le wifi indisponible une grande partie de la soirée

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 feb 2017
10.0

un accueil vraiment extraordinaire: professionnel, chaleureux et attentif! encore merci, je reviendrai en toute confiance d'autant que je voyageais avec mes deux jeunes enfants!! FANNY

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 feb 2017
10.0

SUPER ! MERCI !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 feb 2017
10.0

Mes copines et moi sommes trés contentes de notre séjour, Je connaissais déjà et je reviendrais

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 feb 2017
10.0

excellentes prestations .merci

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Singapore, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 feb 2017
8.6

Very clean and spacious dorm room. Probably not a place for a homely feel but perfect for one night and close to Gare Austerlitz by metro. Two showers which was great for sharing room. Neighbourhood also seemed safe with kids and residential are around.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 feb 2017
8.6

En formation dans l'établissement, j'ai dormi une nuit seule dans une chambre double. Les chambres sont correctes et la salle de douche très propre. Un peu bruyant le soir et le matin mais pas tellement gênant. Le buffet du petit déjeuner est bien rapport qualité/prix (machine à cafe, à jus, viennoiseries, pain frais...). Petit hic la bagagerie est sous clé mais pas de casier ou de numéro correspondant au bagage (plan vigipirate) ce qui peut poser problème lorsqu'on a des objets de valeur.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 feb 2017
10.0

séjour très agréable,

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 feb 2017
10.0

EXCELLENT !!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 feb 2017
9.1

Stayed for one night in a deluxe private room. There was a parking garage nearby, so we didn't have to walk far. Staff was friendly, and they didn't make a problem of us arriving an hour and a half earlier than expected. The room was everything we needed, not too small. We chose to go by metro to go visit everything, the nearest station was 600m away. Although we were a bit dissapointed in the size of the breakfast, it had all the major things (coffee, bread, cereal,...) We will visit again!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.