Hostelworld.com

FIAP Jean Monnet

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 4,028 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.4
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
8.8
Utmärkt 4,028 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.4
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.7
FIAP Jean Monnet Located at 30 Rue Cabanis, , Paris.
FIAP Jean Monnet
France
Paris 75014 30 Rue Cabanis
88% 4028
48.8303440 2.3375950
FIAP Jean Monnet
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
25 apr 2016
8.6

Very safe neighborhood, however a bit far from city center/attractions. Very clean. Not really ideal for single travelers who is looking to meet other travelers.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 apr 2016
9.1

it was quiet and a good place to get some sleep, but not the place if you want to socialize. the luggage storage is also currently not in use if you have a flight later in the day and want to leave your things after check out. the staff though are very nice and accommodating and the security definitely is top notch. the wifi is not currently working very well in the rooms so you have to go to the common area to do work, which was difficult since there was a lot of kids there for a school trip

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 apr 2016
10.0

Bon sejour,très bon accueil, personnel à la disposition des clients, bonne qualité des services. Cet hébergement nous avait été conseillé par des amis, et nous ne manqueront pas de le conseiller également autour de nous.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 apr 2016
10.0

C est la 2 eme fois que je sejourne au Fiap. Tres contente pour ces 2 fois. Le personnel est tres accueillant, les chambres sont propres, la cafetaria propose du choix, l espace est agreable.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Colombia, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 apr 2016
9.4

Muy limpio, ordenado, la zona segura y muy cercana al metro y estaciones. Volvería a usarlo y lo recomiendo.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 apr 2016
10.0

Quartos maravilhosos ,voltarei com certeza. Nota mil.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Luxemburg, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 apr 2016
10.0

Es war alles zur Zufriedenheit, ausser das Essen. Aber für diesen Preis war es OK.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Schweiz, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 apr 2016
9.4

Bon séjour personnel très agréable et lieu propre et agréable rien à dire c'était très bien

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 apr 2016
5.7

Quartier et cadre agréable. Personnel d'accueil avenant. Cependant, impossibilité de fermer la porte de ma chambre de l'intérieur ou d'annoncer de ne pas déranger. Trois visites de la femme de chambre alors que je souhaitais me reposer la matinée du samedi. Pourquoi, je me demande? Les taies d'oreiller, pas très propres, n'ont pas été changées. La qualité de la cuisine est moyenne.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Kina, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 apr 2016
7.1

无线网络信号有点差,其他都还好

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.