Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

FIAP Jean Monnet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.7
Utmärkt 5581 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.6
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 8.2
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.7
Utmärkt 5581 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.6
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 8.2
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • kayqi
  • Kina, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 aug 2017
9.4

The 4 girl's room is quite big, and they are not bunk beds! The free breakfast is nice too! Walking in 10mins you can take the M6 to go to the Eiffel Tower directly:)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 aug 2017
8.9

Muy buen hotel!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 aug 2017
10.0

super beau super propre accueil vraiment très sympa

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 aug 2017
8.6

Security was great. Hostel was very clean....too clean...overall it was a great place to stay. Cons: far from everything you want to see and pricey compared to other hostels.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • til-gerlach584
  • Tyskland, Man Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 aug 2017
9.1

Klasse Aufenthalt.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 aug 2017
6.3

Kind of felt more school camp/ institution. No warmth or atmosphere and a lot of school groups. My room had an awful noise like a loud fan or refrigerator running all day and night. I complained after 2 nights and they moved me. But they shouldn't be putting people in that room, and fix the problem.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 aug 2017
8.9

The Hostal is very good located and the staff is very nice. About the room everything was clean and perfect. Fortunately they offer a breakfast with the most typical things. About security, was excellent in the access door is always a guy reviewing the people entry. If I need to say something negative can be only the internet, the access to internet was bad, but if you go only to sleep doesnt care. I would like to back

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Frankrike, Par, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 aug 2017
9.1

Pour une premiere fois a Paris on vous a trouvé .en couple avec 2 enfants le temps d'un séjour de 48 h c'était trés bien : emplacement proche de commerce aussi. Personnel a l'écoute et serviable . résidence calme et discrète. que du bonheur !!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 aug 2017
9.1

El lugar es muy bueno para llegar a París , el metro del aeropuerto está muy cerca y es fácil de llegar. Es fácil llegar a las principales atracciones y es muy limpio el hostal,

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 aug 2017
8.3

Une des meilleures auberges de jeunesse de Paris!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Vous nous flattez Monsieur Vaillant :D merci beaucoup! A bientôt !

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.