Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Eureka Bed&Breakfast in Bremen

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
7.2
Mycket bra 367 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.6
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 7.8
  • Personal 6.8
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 7.1
  • Utrustning 6.6
BOKA NU
7.2
Mycket bra 367 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.6
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 7.8
  • Personal 6.8
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 7.1
  • Utrustning 6.6
Eureka Bed&Breakfast in Bremen Located at Kornstrasse 16, 28201 Bremen, Bremen.
Eureka Bed&Breakfast in Bremen
Germany
Bremen Bremen D-28201 Kornstrasse 16, 28201 Bremen
72% 367
53.0673978 8.7959581
Eureka Bed&Breakfast in Bremen
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
15 jul 2016
7.1

A 1 petit km du centre ville historique, il est facile de s'y rentre à pied. La chambre a besoin d'un petit coup de rafraîchissement, tout comme le reste de l'établissement. Certains petits détails pourraient être rapidement amélioré pour "augmenter" le standing des lieux (ajouter une ampoule aux lampes de chevet - proposer une tasse avec le thé et la bouilloire déjà à disposition - séparer les toilettes de la salle de bains commune - ...). Le petit déjeuner proposé est correct mais s

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
26 jun 2016
6.6

More of a partially converted apartment than a hostel and you have to call and wait a while before someone let's you in plus it is a bit out of town.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
6 jun 2016
4.6

No one spoke English, the place was weird

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
3 jun 2016
9.1

Amplio cuarto, limpio al igual que las zonas compartidas. Si bien no tiene cocina, hay heladera, microondas y pava eléctrica así como té y café (llevar taza propia). Buen lugar para descansar, las atracciones de la ciudad están cerca y se puede hace todo a pie.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 maj 2016
8.6

it was nice

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Mixad grupp, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 apr 2016
8.9

Good location, nice people but was difficult to find place for parking the car.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 mar 2016
5.1

Unfreundlich. Kneipe direkt unter dem Schlafraum, welche bis spät in die Nacht sehr laut ist. Renovierung überfällig, im allgemeinen nicht sehr sauber. Lage jedoch gut. Nicht noch einmal.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Estland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 feb 2016
2.0

I Make a reservation on 9. veebr (nr 32183-212167531) , but on 19. veebr eavnenig i resived e-mail from Irma Rrasa "Hallo Prit sie haben eine Zimmer reservieren bei uns aber leider muss ich stornieren weil keine Einzelzimmer habe And then she called and promise to looking for another room but next day she sent a next e-mail " Hallo leider habe ich keine Zimmer gefunden sorry but mu plane was leaving on 22:02 morning. I found myself a hotel, but is 100 euro more expensive. WHAT I DO NOW

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 feb 2016
7.7

Freundlicher Empfang, Zimmer sauber, aber günstig zusammengesuchte Einrichtung. Fernseher haben wir nicht zum Laufen gekriegt. Kleines Duschbad war für 2 belegte Zimmer kein Problem. Frühstück war nicht möglich wg. Krankheit, aber guter Bäcker um die Ecke. 15 Minuten zu Fuß in die Altstadt.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 feb 2016
8.0

Nichts für Langschläfer! Schon früh lautstarke Diskussionen vor derZimmertür.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.