Hostelworld.com

Eureka Bed&Breakfast in Bremen

Priser
karta
Recensioner
7.2
Mycket bra 362 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 7.7
  • Personal 7.4
  • Atmosfär 6.8
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 6.4
BOKA NU
7.2
Mycket bra 362 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 7.7
  • Personal 7.4
  • Atmosfär 6.8
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 6.4
Eureka Bed&Breakfast in Bremen Located at Kornstrasse 16, 28201 Bremen, Bremen.
Eureka Bed&Breakfast in Bremen
Germany
Bremen Bremen D-28201 Kornstrasse 16, 28201 Bremen
72% 362
53.0673978 8.7959581
Eureka Bed&Breakfast in Bremen
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Polen, Mixad grupp, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 apr 2016
8.9

Good location, nice people but was difficult to find place for parking the car.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 mar 2016
5.1

Unfreundlich. Kneipe direkt unter dem Schlafraum, welche bis spät in die Nacht sehr laut ist. Renovierung überfällig, im allgemeinen nicht sehr sauber. Lage jedoch gut. Nicht noch einmal.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Estland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 feb 2016
2.0

I Make a reservation on 9. veebr (nr 32183-212167531) , but on 19. veebr eavnenig i resived e-mail from Irma Rrasa "Hallo Prit sie haben eine Zimmer reservieren bei uns aber leider muss ich stornieren weil keine Einzelzimmer habe And then she called and promise to looking for another room but next day she sent a next e-mail " Hallo leider habe ich keine Zimmer gefunden sorry but mu plane was leaving on 22:02 morning. I found myself a hotel, but is 100 euro more expensive. WHAT I DO NOW

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 feb 2016
7.7

Freundlicher Empfang, Zimmer sauber, aber günstig zusammengesuchte Einrichtung. Fernseher haben wir nicht zum Laufen gekriegt. Kleines Duschbad war für 2 belegte Zimmer kein Problem. Frühstück war nicht möglich wg. Krankheit, aber guter Bäcker um die Ecke. 15 Minuten zu Fuß in die Altstadt.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 feb 2016
8.0

Nichts für Langschläfer! Schon früh lautstarke Diskussionen vor derZimmertür.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Lettland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 feb 2016
7.4

It is Bed and Breakfast place without breakfast. Tea or coffee is available, but would be wonderful to have at least a couple of spoons there or some paper or plastic glasses. About staff can`t give any comments for I didn`t see anybody except the first evening getting the keys. The location is excellent, it`s possible to walk to airport, if you want morning exercise. Regardless these little drawbacks it is a good value for the money.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 jan 2016
9.7

Wir waren sehr zufrieden mit dem Eureka-Hostel. Es gab gute, vernünftige Bettwäsche, es war relativ sauber und man hatte einen Fernseher. Das Personal war sehr freundlich und die Lage war für uns auch okay, mit Straßenbahn ca. 15 Min bis zum HBF und zu Fuß ist man relativ schnell an der Weser. Es gibt aber auch viele Restaurants oder Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe. Die Einrichtung war auch nicht schlecht. Gern wieder!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 dec 2015
8.9

- die Betten in DBZ sind einfache verschiebbare Kastenbetten, besser wären stabilere größere Betten.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 dec 2015
7.1

Great overall experience! Huge rooms, quite clean, good location and free refreshments-kettle,coffee,etc- We espent only one night but it was more than fine for what we payed. Gracias! :)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 dec 2015
7.4

Netter und freundlicher Service

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.