X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Ericeira Villa

Rua Eduardo Henriques Pereira lote 3, Ericeira, Portugal

karta & vägbeskrivning


inga betyg

0 Recensioner
  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Översatt av Google ATT FÅ till Ericeira från Lissabons flygplats:

1) BUS: A shuttle körs mellan Lissabons flygplats och stadens centrum och stannar på sin väg till "Campo Grande", eller så kan du ta en taxi till Campo Grande. Bussar går från här varje timme till Ericeira på dagtid. Den busslinje kallas Mafrense och stop är nära trapporna i tunnelbanan, på den andra sidan av stadion Alvalade XXI. Destinationen för din buss är Venda do Pinheiro, Malveira, Mafra och Ericeira. Du måste räkna med ca 2 timmars resa om du väljer att använda denna metod.

2) TAXI Du kan dock finna det mer praktiskt att beställa en taxi från oss för att ta dig från flygplatsen till Ericeira. Enheten tar mindre än en timme. Vi har förhandlat fram en lägre avgift för denna överföring. Se din prislista för detaljer.
Den taxichaufför kommer att vänta på dig när du kommer ut från tullen och han kommer att hålla upp ett papper med ditt namn, han kommer att ge dig nycklarna till ditt fritidshus och ta dig dit direkt om det är utanför kontorstid. (Snälla skriv inte en taxi vars förare inte har ditt namn i sin ägo.)
Alternativt kan du få en taxi till flygplatsen rang eller hyr en bil från oss.
Om du kommer till kontoret med en taxi, som inte har beställts genom oss, ska du inte tömma taxi i ditt bagage som du ska gå vidare i din taxi till din semester hem efter att ha hämtat nycklarna. Vi har tyvärr inte har leveransservice mellan kontoret och din villa.

3) hyrd bil (se även våra priser). Kommer ut ur carpark byggnaden du svänger höger direkt, går utför i riktning "Parque das Naçoes '. Gå över rondellen (Ponte, Vasco da Gama - A2), kör 50 m och efter att ha passerat under en bro sväng vänster vid trafikljusen. Du är nu på en motorväg. (Om du missar tur kommer från parkeringen byggnaden du kan hamna på hos olika, mycket större runt-omkring. Kontrollera att du tar turen till Norte / Ponte / Vasco da Gama och du wil hamna på samma motorväg ).
Efter 1.8 km ta sväng till höger undertecknade IC17/Outros Destinos och omedelbart efter att ta vänster körfält "Outros Destinos".
Efter ytterligare 3,8 km kommer du in i en tunnel, stanna i höger körfält som tar dig till A8/Malveira/Leiria. Se till att du följer skyltarna till Leiria / Malveira. Motorvägen delar, följ skyltarna till Malveira / Mafra. Exit på Mafra och du är 13 km från Ericeira.
I Ericeira du kommer till en T-korsning undertecknat Lissabon och Sintra till vänster och Ericeira till höger, sväng vänster. (Gå inte in i centrum av staden.) 200 m längre fram du kommer till ett vägskäl, undertecknad till höger "centro".
Park runt här, är kontoret i hörnet av denna gata, på toppen av en flygning av framstående steg.

ATT FÅ till Ericeira Att resa med bil
1) Om du kommer från Mafra / Malveira du anländer i Ericeira till en T-korsning undertecknat Lissabon och Sintra till vänster och Ericeira till höger, sväng vänster. (Gå inte in i centrum av staden.) 200 m längre fram du kommer till ett vägskäl, undertecknad till höger "centro". Park runt här, är kontoret i hörnet av denna gata, på toppen av en flygning av framstående steg.

2) Om du kommer från Torres Vedras / Ribamar, stannar på huvudvägen gång i Ericeira. Efter brandstationen fortsätta 300 m (eller 200 m efter en skylt till Mafra) och du kommer till ett vägskäl, undertecknad till höger "centro". Park runt här.

3) Om du kommer från Sintra vistelse på huvudvägen ytterligare 200 m efter macken "Galp ', som är i början av staden. och du kommer till ett vägskäl, undertecknad till vänster "centro".
Park runt här, har du kommit.