X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Equity Point Marrakech

80 Derb El Hammam; Mouassine, Marrakech, Marocko

karta & vägbeskrivning


88%Betyg

  • 92%Värde för pengarna
  • 86%Säkerhet
  • 88%Plats
  • 83%Personal
  • 88%Atmosfär
  • 85%Renlighet
  • 91%Utrustning

Översatt av Google Tre minuters promenad från Djemaa el-Fna i hjärtat av souks, är Equity Point Marrakech i den ädla delen av Medina: Mouassine.

Det är inte svårt att komma till vandrarhemmet, men vi är i centrum av den gamla Medina i Marrakech, och det betyder: slingrande gator, massor av vänstern och rättigheter, och tills du vänjer sig, de flesta av gatorna kan se väldigt lika varandra.

Vi tror att med dessa indikationer blir det lätt att hitta oss, men om du känner dig vilse, kan du alltid fråga någon från en butik (eller på gatorna, men de kan be om en liten spets 20Dhm). Alla vet vi: be om Equity punkt i Mouassine och folk kommer att hjälpa. Slutligen kan du alltid ringa oss, och väl hämta dig.

ANVISNINGAR:

Från Djemaa el-Fnaa:

Det enklaste sättet att komma till vandrarhemmet är från den berömda Djemaa el-Fnaa torget. Be din taxichaufför att lämna dig på vad som är populärt kallas Caf Argana även kapellet läser restaurangen Argana. Namnet Argana är skrivet med stora bokstäver på taket av lokalerna. Om du kommer med buss, eller torget är det bilfritt, leta efter denna Café, eller be någon att visa dig vägen till den. Dess ligger på ett av hörnen i kvadraten.

Facing caféet, ta gatan omedelbart till vänster. Mycket snart kommer du att komma till en öppen plats. Korsa detta tar gatan till vänster under valvet. Passera genom valvet och du kommer att vara i Mouassine gatan. Detta är en ganska bred gata (för Medina normer), med affärer vänster och höger. Gå rakt ner denna gata. Snart på höger ser du en liten kvartersbutik som heter "Fnaque Berber" följt av en annan båge, gå direkt igenom den. Efter cirka 100 meter kommer du att komma till en liten öppen plats (eller en plats där gatan vidgas), när du anger detta område hittar du ett litet valv bakom och till höger. Detta är en liten u-sväng, men oroa dig inte som vår gata börjar det! Du kan läsa sitt namn högst upp på bågen: "Derb Laghnaiz Lamouassine '. Passera genom valvet och gå ner tre steg. Du är nästan där. Denna gata har inga affärer och i de flesta delar är överbyggd. Gå och lämna inte väggen på vänster sida. Efter 50-60 meter av promenader ner denna slingrande gata, hittar du en dörr med våra namn på det: 'Equity Point ". Välkomna!

Från flygplatsen kan du antingen ta bussen eller en taxi, kommer bussen att lämna dig på Djemaa el-Fna, och om du kommer med tåg till ONCF tågstationen, ta buss nummer 8 till Djemaa el-Fnaa torget.

Från 10:00 till 21:00, är ​​taxi eller bilar inte får köra igenom Djemaa el-Fna, är torget enorm så du kan välja att korsa den och följ sedan anvisningarna ovan eller annars be taxichauffören att lämna vid Bab Ksour.

Från Bab Ksour:

När du är där, passerar genom valvet, och följ gatan Rue Side el Yamani under ca. 5 minuter, detta är en lugn gata med inte många affärer. Efter ett tag kommer dock butikerna börjar, och snart hittar du en gatan till höger, det är Mouassine street, ta inte det. Lagom efter att du lämnat denna gata bakom, kommer din gata börjar få ett tak, hålla på promenader och några fler steg framåt ser du ingången till en moské på höger sida, fortsätt gå rakt fram. Efter ytterligare några steg du kommer att vara på en öppen plats, nu är du nästan där. På vänster finns det en gata, inte ta den. På höger finns det en båge, är detta början på vår gata: Derb el Hamman, kan du ser skylten till höger om bågen.

Vi kan också erbjuda dig en transfer från Menara flygplats i Marrakech. Priserna per överföring är:

Från 1 till 4 personer:
Under dagen (7a.m-20p.m) - 120 Dh-12 euro.
Under natten (20 pm-7a.m) -170 Dh-17 €.

Från 5 till 7 passagerare
Under dagen (7a.m-20p.m) - 180 Dh-18 €.
Under natten (20 pm-7a.m) -250 Dh-25 euro.

Mer än 7 passagerare och grupper
Kontakta oss på infomarrakech@equity-point.com

På denna gata finns det inga butiker:
- Efter att du passerar genom valvet går rakt fram 45 steg (ca) och sväng vänster.
- Gå 20 steg mer och sväng höger
- 7 steg och göra det lämnade
- 50 fler steg och sväng höger
- 30 steg och du är där. Dörr nummer 80. Välkomna!