Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Marrakech

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 9.1
 • Säkerhet 9.1
 • Plats 8.8
 • Personal 8.9
 • Atmosfär 8.9
 • Renlighet 8.9
 • Utrustning 9.0

Plats

80 Derb El Hammam; Mouassine

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Tre minuters promenad från Djemaa el-Fna i hjärtat av souks, är Equity Point Marrakech i den ädla delen av Medina: Mouassine.

Det är inte svårt att komma till vandrarhemmet, men vi är i mitten av den gamla Medina i Marrakech, och det innebär: slingrande gator, massor av vänstern och rättigheter, och tills du vänjer sig, kanske de flesta av gatorna ser mycket liknar varandra.

Vi tror att med dessa indikationer det blir lätt att hitta oss, men om du känner dig vilsen, kan du alltid fråga någon från en butik (eller på gatorna, men de kan be om en liten spets 20Dhm). Alla vet vi: be om Equity punkt i Mouassine och folk kommer att hjälpa. Slutligen kan du alltid ringa oss, och väl hämta dig.

Vägbeskrivning:

Från Djemaa el-Fnaa:

Det enklaste sättet att ta sig till vandrarhemmet är från den berömda Djemaa el-Fnaa torget. Be din taxichaufför att lämna dig på vad som populärt kallas Caf Argana även kapellet läser Restaurant Argana. Namnet Argana är skrivet med stora bokstäver på taket av lokalerna. Om du kommer med buss, eller torget är stängd för bilar, leta efter denna Café, eller be någon att visa dig vägen till den. Dess ligger på ett av hörnen i kvadraten.

Facing caféet, ta gatan omedelbart till vänster. Mycket snart kommer du att komma till en öppen plats. Korsa detta tar gatan till vänster under valvet. Passera genom bågen och du kommer att vara i Mouassine gatan. Detta är en ganska bred gata (för Medina normer), med butiker vänster och höger. Gå rakt ner denna gata. Snart på höger ser du en liten kvartersbutik som heter "Fnaque Berber" följt av en annan båge, gå direkt igenom den. Efter cirka 100 meter kommer du till en liten öppen plats (eller en plats där gatan vidgas), när du anger det här området hittar du en liten båge bakom och till höger. Detta är en liten u-sväng, men oroa dig inte som vår gata börjar det! Du kan läsa dess namn högst upp på bågen: "Derb Laghnaiz Lamouassine". Passera genom bågen och gå ner tre steg. Du är nästan där. Denna gata har inga affärer och i de flesta delar är överbyggd. Gå och lämna inte väggen på vänster sida. Efter 50-60 meter promenader ner detta slingrande gata, hittar du en dörr med våra namn på det: "Equity Point". Välkomna !!

Från flygplatsen kan du antingen ta bussen eller en taxi, buss kommer att lämna dig på Djemaa el-Fna, och om du kommer med tåg vid ONCF tågstationen, ta buss nummer 8 till Djemaa el-Fnaa torget.

Från 10:00 till 21:00, är ​​taxi eller bilar inte tillåtet att köra igenom Djemaa el-Fna, är torget enormt så du kan välja att korsa den och följ sedan anvisningarna ovan annars be taxichauffören att lämna din på Bab Ksour.

Från Bab Ksour:

När du är där, passerar genom valvet, och följ gatan Rue Side el Yamani under cirka. 5 minuter, är detta en lugn gata med inte många butiker. Efter ett tag kommer dock butikerna startar, och mycket snart du hittar ett gatan till höger, det är Mouassine street, inte ta den. Bara rätt efter att du lämnat denna gata bakom, kommer din gata börjar få ett tak, hålla på promenader och några fler steg framåt ser du ingången till en moské på höger, fortsätt gå rakt fram. Efter några fler steg du kommer att vara i en öppen plats, nu är du nästan där. På vänster finns det en gata, inte ta den. På höger finns det en båge, det här är början på vår gata: Derb el Hamman, kan du ser skylten till höger av bågen.

Vi kan också erbjuda dig en transfer från Menara flygplats i Marrakech. Priserna per överföring är:

Från 1 till 4 passagerare:
Under dagen (7 a.m-20p.m) - 120 Dh-12 €.
Under natten (20 pm-7a.m) -170 Dh-17 €.

Från 5 till 7 passagerare
Under dagen (7 a.m-20p.m) - 180 Dh-18 €.
Under natten (20 pm-7a.m) -250 Dh-25 €.

Mer än 7 passagerare och grupper
Kontakta oss på infomarrakech@equity-point.com

I denna gata finns det inga butiker:
- Efter att du passerar genom valvet gå rakt fram 45 steg (cirka) och sväng vänster.
- Gå 20 steg mer och sväng höger
- 7 fler steg och göra det lämnade
- 50 fler steg och sväng höger
- 30 fler steg och du är där. Dörr nummer 80. Välkommen !!
 • Värde för pengarna 9.1
 • Säkerhet 9.1
 • Plats 8.8
 • Personal 8.9
 • Atmosfär 8.9
 • Renlighet 8.9
 • Utrustning 9.0
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×