X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Enchoro Wildlife Camp
YHA

PO BOX 4473-00200 Nairobi, Ralph Bunche Road, Narok, Masai Mara, Kenya

inga betyg

0 Recensioner
  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Boendeinformation:

Översatt av Google
Enchoro Wildlife Camp Masai Mara Kenya - Koppla av i stil och komfort ...
Har du en omättlig törst efter äventyr i Kenya? Älskar du att vara utomhus som i Masai Mara Kenya? Har du stolthet själv på att vara berest? Om svaret på någon av dessa är ja, Registrera en viltsafari resa till Kenya och titta på 8th World Wonders på Masai Mara National Game Reserve gnu migration resepaket med Enchoro Wildlife Camp.
Enchoro Wildlife Safari Camp ger dig den bästa vandrarhem boende och safariturer i rena, bekväma, trygga och avslappnade miljöer och i budgeten semi lyxigt boende i Masai Mara National Reserve för alla resenärer som självständiga budget resenärer, skolklasser, semesterfirare av alla slag och Kenya safari besökare.
Vi har flera typer av boende som passar olika resenärers behov. Till exempel är det Enchoro Bush Camp väl inställd för familjer, eftersom safari camp är delvis inhägnad och barnen kan ströva runt i fullständig säkerhet inom gränserna för denna budget tältläger under dagen.
Lägret är avsett för budgetresenärer, grupper av varje art som reser tillsammans, detta läger är idealisk för stora familjer (barn från 2 & 1/2 år till 12 år och äldre), vänner, eller små team-building-grupper.
Ett vänligt välkomnande
Vår safari förare guider kommer att informera dig om dina förbetalda aktiviteter, som är morgonsafari i Mara, och eftermiddagen enheter och sunset drycker i den nationella reserven. Huvudet servitören kommer att informera dig om måltider, etc, och lägerchef, kommer att informera dig om reglerna för lägret, det viktigaste är att mellan skymning till gryning, gäst ska alltid eskorteras mellan de allmänna utrymmena och tälten . Eftersom detta är ett öppet läger, får rovdjuren gå på när som helst. Boka din semi lyxigt budgetboende i Masai Mara och Masai Mara turné verksamhet genom ungdom vandrarhem resecentrum och köpa Helpension plus diskonterat speciella aktivitetspaket.
Vad du kommer att älska om detta läger
= Mycket rymliga och lyxiga tält, med en bekväm säng, bra kvalitet sängkläder, etc. och ett stort badrum och bekvämligheter.
= Utsikten från tälten är vackra.
= Måltiderna flytta utarbetats av en erfaren kock.
= Matsalen personal är härligt uppmärksam och effektiv.
= Lägret Inställningen är verkligen vacker.
= De stavar är mycket vänlig.
= Möjlighet att arbeta som volontärer i samhällsutvecklingen i Masai gemenskapen.
Den Enchoro Wildlife Tented Camp är utan tvekan en mycket vacker safari camp byggd för att ge semi lyxigt budget boende samtidigt påverkar busken så lite som möjligt som vi tar hand om vår natur och vi tror på bevarandet av både djur och miljö som vi använder solenergi för belysning.
Tälten är av khaki canvas, lokala trä används för byggnaderna, och smälter in vackert.
Du kommer att njuta av våra måltider, kvaliteten på produkterna (ingredienser) som används var klart toppklass, och är utsökt. Vår kock är en mycket erkänd kock i Kenya, och hans rätter är verkligen läcker.
För mer information eller bokning på boende eller våra resepaket tveka inte att kontakta oss.

Sök tillgänglighet


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 1 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
Enchoro Wildlife Camp Located at PO BOX 4473-00200 Nairobi, Ralph Bunche Road, Narok, Masai Mara.
Enchoro Wildlife Camp
Kenya
Masai Mara 00200 PO BOX 4473-00200 Nairobi, Ralph Bunche Road, Narok
0% 0
-1.5125258 35.3421163
Enchoro Wildlife Camp
    Rum lediga     Standard 3 säng Mixad Sovsal Værelse Med Bad/wc     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc     Standard 4 säng Mixad Sovsal Værelse Med Bad/wc     3 säng Privat Værelse Med Bad/wc     4 säng Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Överlägsen Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Twin Privat Værelse Med Bad/wc