Hostelworld.com

Embassie Liverpool Backpackers

Priser
karta
Recensioner
8.2
Utmärkt 661 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 7.8
  • Plats 7.9
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 7.9
  • Utrustning 7.6
BOKA NU
8.2
Utmärkt 661 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 7.8
  • Plats 7.9
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 7.9
  • Utrustning 7.6
Embassie Liverpool Backpackers Located at 1 Falkner Square, Toxteth, Liverpool.
Embassie Liverpool Backpackers
England
Liverpool Merseyside L8 7nu 1 Falkner Square, Toxteth
82% 661
53.3986711 -2.9637122
Embassie Liverpool Backpackers
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
15 apr 2016
9.1

Welcoming place. Pleasant stay. Nice area. Lovely people

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 apr 2016
8.3

Die erste Nacht verbrachte ich im Everton Hostel. Wegen Überbuchung ging ich dann ins Embassie. Die Mitarbeiter interessierten sich sehr für Ihre Gäste und informierten schon vor der Ankunft über alle Angelegenheiten. Der Empfang war sehr freundlich und das Einchecken lief sehr familiär ab. Die Zimmer sind ordentlich und frisch bezogen. Die Betten ein wenig unstabil, aber habe gut schlafen können. Alles in einem war es ein super Hostel.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
13 apr 2016
6.9

El lugar es muy bonito y acogedor, el staff muy amable siempre disponibles para ayudar en lo que sea. La ubicación está muy bien, a solo 15 minutos caminando al centro. La cama nada cómoda con un resorte en la espalda. La limpieza me pareció adecuada, solo mejoraría la limpieza de los pisos. El desayuno deja mucho que desear ya que dependiendo de los huéspedes está muy bueno y sino solo pan y café. Lo bueno es que puedes tomar té o café y pan en cualquier momento del día.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
6 apr 2016
9.7

I had a very nice stay at the Embassy. The staff was really friendly, helpful and welcoming, I was impressed. Clean and well located hostel, just 20 minutes walking from the city center. Highly reccomended.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 mar 2016
7.7

The staff truly makes this place, everyone is so nice and helpful. The location is ok as Liverpool is a relatively small city so virtually anything is within a 20 min walk or less. The place itself is nothing special but it was clean.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
25 mar 2016
8.6

Very cool atmosphere, all the owners are extremely helpful. Very relaxed.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
4 mar 2016
8.3
Översatt av Google

riktigt nice vandrarhem och personalen var stor och visste mycket om Liverpool och Beatles! Sängar var super bekväma (mer bekväma än min säng tillbaka i mitt studentrum). Det största problemet jag hade med vandrarhemmet är att den andra natten, var ytterligare två sängar läggas till 12 personer rum. Det gjorde det lite trånga och det var lite irriterande överväger vi betalat för en 12-säng room.As bra, det är lite långt från de främsta attraktionerna men lätt promenerade. Annat än att det var en stor vandrarhem.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Irland, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 feb 2016
10.0

Had a lovely stay will be back again a friendly atmosphere and great staff

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 feb 2016
10.0

VERY FRIENDLY PERSONS ¡¡¡¡

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 feb 2016
9.7

Thoroughly enjoyed my brief stay at the Embassie, had a family, community feel to it, great welcome to the city. I went on the Beatles tour which was fun and free!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.