X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Elizabeth Bridge Hostel

Kossuth Lajos u. 14-16, Budapest, Ungern

karta & vägbeskrivning


71%Betyg

  • 80%Värde för pengarna
  • 60%Säkerhet
  • 90%Plats
  • 80%Personal
  • 70%Atmosfär
  • 60%Renlighet
  • 60%Utrustning

Översatt av Google Vi är i Kossuth Lajos gatan som är huvudgatan i Budapest och den ansluter till Elizabeth Bridge. I området kan nå en hel del kända show-platser till fots: Gellertberget och Citadell, Gellertbadet, Buda slott med Matthias kyrkan, Fiskarbastionen, parlamentet, Donau Avenue, St Stefans basilika, Synagoge, Nationalmuseum och andra. Om du vill köpa souvenirer, är Vaci gata (den berömda shoppinggatan) ca 50
meter från vandrarhemmet. Du kan nå andra delar av Budapest med tunnelbanelinjer 2 (röd) och 3 (blå). Du kan hoppa på olika bussar och spårvagnar nästan framför vandrarhemmet för att nå ytterligare intressanta platser.

Vägbeskrivning:

Hur du når oss från flygplatsen Ferihegy:

Ta flygbussen (200E) till ändhållplatsen (Kőbánya-Kispest) och ta den blå tunnelbanelinjen till Ferenciek tere.
Från Ferenciek tere, på toppen av rulltrappan tar avfarten på höger sida. Gå upp till gatan för att nå huset numrerade 14-16. Tryck klockan 90. Du kommer att hitta vandrarhemmet på 3: e våningen.

Om du vill ta flygbuss för 20 euro, vänligen meddela oss när du bokar din säng på oss. Informera oss i förväg och vi skickar en bil att hämta dig på flygplatsen direkt.

Hur du når oss från tågstationerna Keleti och Deli:

Ta den röda tunnelbanan och fånga den röda tunnelbanelinjen till Astoria. Ta rulltrappan upp och gå längst till höger avfarten.
Gå rakt fram 70 meter tills du kommer till huset, nummer 14-16. Tryck klockan 90. Du kommer att hitta vandrarhemmet på 3: e våningen.

Hur du når oss från busstationen Nepliget och järnvägsstationen Nyugati:
Ta blå tunnelbanelinjen till Ferenciek tere. Från Ferenciek tere, på toppen av rulltrappan tar avfarten på höger sida. Gå upp till gatan för att nå huset numrerade 14-16. Tryck klockan 90. Du kommer att hitta vandrarhemmet på 3: e våningen.