Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Sol Hostel de Recoleta

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.6
Mycket bra 1039 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.0
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 9.3
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 7.9
  • Renlighet 6.1
  • Utrustning 5.9
BOKA NU
7.6
Mycket bra 1039 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.0
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 9.3
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 7.9
  • Renlighet 6.1
  • Utrustning 5.9

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Chile, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 jul 2017
10.0

Muy agradable el hostel , me encantó el ambiente todo muy tranquilo muy agradable , la recomiendo 100% gracias amigos saludos desde Chile !!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 jul 2017
8.9

Gran hubicacion y buen precio

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jun 2017
4.6

Ambiente sujo. Contratei um tipo de dormitorio. Me colocaram em outro. Estava sem agua quente. Mudei de local de hospedagem.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
29 maj 2017
7.1

Definitely a budget option. It's initially quite quaint, but insidiously riddled with problems. The power went out several times. The bathrooms are old and have no separation between the toilet, sink and shower. One of the showers broke down and the other was near impossible to use. There was no warm water only freezing and scalding temps. After 2 nights of not being able to shower, I cut my stay short and booked a hotel. Would not recommend unless you literally just want a roof over your head.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
13 maj 2017
9.1

Un placer !!!!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Turkiet, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 apr 2017
9.1

Very nice place. Helpful people. Not like hostel more like you share a huge apartment. İ felt like a cousin from abroad :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
20 apr 2017
5.1

1. There´s NO WIFI in the rooms 2. There´s only 1 mini freezer for the entire hostel and no kitchen so if you are planning to cook this is not your option 3. Bathrooms are pretty gross.... you kind of need to take a shower on top of the toilet like in India .....

    • 2.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
15 apr 2017
5.4

Staff is really good, but the hostel defenitely needs a lot of work, wiffi, place is quite not taken care off, private rooms are bad

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
15 apr 2017
6.0

No lo recomiendo.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
15 apr 2017
7.4

Gostei, recomendaria

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.