Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

El Misti House

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 825 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.4
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 7.8
  • Utrustning 7.8
BOKA NU
8.6
Utmärkt 825 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.4
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 7.8
  • Utrustning 7.8
El Misti House Located at Rua Silva Castro 49, Copacabana, Rio de Janeiro.
El Misti House
Brazil
Rio de Janeiro 22031-030 Rua Silva Castro 49, Copacabana
86% 825
-22.9684102 -43.1869983
El Misti House
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
26 jul 2016
9.1

Ótimo hostel, bem localizado e staff super simpático. O único ponto que me decepcionou é que colocam nas descrições que poderíamos ter acesso a computadores coletivos, porém, estes não estavam disponíveis na época! Como viajo sem, isso me fez falta! Mas, de resto, foi impecável. Ótimo café da manhã e também oferecem lockers individuais nos quartos, o que favorece a organização dos mesmos. Voltaria com certeza!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • geisa
  • Brasilien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 jul 2016
9.1

A energia do ambiente é ótima, com boa música e pessoas simpáticas. Os recepcionistas são prestativos, e atenciosos. Não houveram problemas durante a estadia, com certeza voltaria!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 jul 2016
7.1

Meu loker estava quebrado a parte interna. O fucinário "consertou" mas era facilmente aberto por quem quisesse. Tirando isso nada a reclamar!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 jul 2016
10.0

Super hostel! Personnel super agréable et qui discute volontiers avec vous! Très sympa pour faire des rencontres, a 5 minutes à pied de la plage! J'y suis resté à 2 reprises plusieurs nuits!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 jul 2016
10.0

Nada de que quejarse. El personal excelente, buena onda, personal de limpieza siempre pendiente del mantenimiento. Yobes la tercera vez que voy a un hostel de la cadena y siempre un servicio excelente

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 jul 2016
8.0

Very small bathrooms and shower rooms for such a busy hostel

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 jul 2016
9.4

Buenísima ubicación, buen desayuno

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jul 2016
10.0

Una de las mejores experiencias que tuve en Brasil. Los recepcionistas son todos muy buena onda, siempre informandome sobre las cosas que hay para hacer en la ciudad, cosas tipicas para comer, tomar, donde ir a bailar, que playas recorrer, etc! Hay un mini barcito al lado de la recepción donde la gente se junta y toma, algunos tocan la guitarra, mejor onda imposible. La ubicacion es perfecta, caminando llegas a todos lados si queres desde el hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Finland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 jun 2016
10.0

Great location, well equipped kitchen and there's also great dinners options! Tidy and clean hostel, great common area to get to know travellers. I'll be back one day

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Dear guest, Thanks for your comments and compliments. We keep on working in order to improve our services. Hope to see you soon! Staff El Misti

28 jun 2016
6.0

Location was excellent, some staff weren't very friendly, was quite cramped and very noisy. Showers were hit and miss.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
Se svar från boendet

Dear guest, Thanks for your comments. We're sorry for the inconviniences, we keep on working in order to improve our services. Hope to see you soon! Staff El Misti

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.