X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till El Clandestino

C/Mirador de Rolando n� 16, Granada, Spanien

karta & vägbeskrivning


69%Betyg

  • 73%Värde för pengarna
  • 72%Säkerhet
  • 75%Plats
  • 71%Personal
  • 71%Atmosfär
  • 59%Renlighet
  • 64%Utrustning

Översatt av Google Från busstationen:

Ta buss SN1 och få ned i Avenida de la Constitución. Håll gå rakt mot spanigh flaggan i slutet av gatan. På vänster ser du en trädgård, det är Parque del Triunfo. Ta Hospicio Av bara i sidan av parken, gå vidare till slutet (parken kommer att vara på vänster sida och du kommer att passera Hospital Real byggnad). Följ att få Real de Cartuja gatan, gå vidare och ta första till höger, Cuesta de San Antonio gatan (det finns en Tatoo butiken på hörnet). Gå upp ca 10 meter och du kommer att se en trappa på vänster sida. Få trappan och du kommer att vara i vår gata, Calle Mirador de Rolando. Vi är på vänster sida nummer 16. De flesta människor vet inte gatan men en stor stuga hus område på toppen av en kulle som har nästan samma namn !, så om ber om riktningar berätta antingen Real de Cartuja eller Cuesta de San Antonio, annars kan leda dig till de bästa hill stuga hus.

Från järnvägsstation promenad:

Få till huvudvägen Avenida de la Constitución och sväng höger. När du anländer till en kvadrat med en stor spansk flagg du kommer att vara på Jardines del Triunfo (en stor trädgård område). Ta Hospicio Av bara i sidan av parken, gå vidare till slutet (parken kommer att vara på vänster sida och du kommer att passera Hospital Real bulding. Följ för att få Real de Cartuja gatan, gå vidare och ta första till höger, Cuesta de San Antonio gatan (det finns en Tatoo butiken på hörnet). Gå upp ca 10 meter och du kommer att se en trappa på vänster sida. Få trappan och du kommer att vara i vår gata, Calle Mirador de Rolando. Vi är på vänster sida nummer 16. De flesta människor inte vet på gatan, men en stor stuga hus område på toppen av en kulle som har nästan samma namn !, så om ber om riktningar berätta antingen Real de Cartuja eller Cuesta de San Antonio, annars kan leda dig till de bästa hill stuga hus.

Med taxi:
De flesta taxichaufförer vet inte gatan men en stor stuga hus område på toppen av en kulle som har en mycket liknande namn !, så om du tar en taxi berätta antingen Real de Cartuja eller Cuesta de San Antonio gator annars kan leda dig till de bästa hill stuga hus. De måste ta Carretera de Murcia och sedan Cuesta de San Antonio gatan går ner. Stanna till på botten av Cuesta de San Antonio ser du en trappa på vänster sida. Gå upp och du kommer att vara i vår gata Calle Mirador de Rolando. Vi är på vänster sida nummer 16.