Hostelworld.com

Ecohostel Bettmar Las Palmas

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 41 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 8.1
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.6
Utmärkt 41 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 8.1
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.0
Ecohostel Bettmar Las Palmas Located at Calle Pedro Diaz 20, Calle Lopez Botas 55, Gran Canaria.
Ecohostel Bettmar Las Palmas
Spain
Gran Canaria 5 35001 Calle Pedro Diaz 20, Calle Lopez Botas 55
86% 41
28.0993910 -15.4140832
Ecohostel Bettmar Las Palmas
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
20 dec 2015
9.4
Översatt av Google

Mycket rena och rymliga rum.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • sjarvis20121943
  • Brittiska Jungfruöarna, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 3 Recensioner
14 dec 2015
2.0

I booked here for 8 days. I had an emergency and had to leave after 3 days. They kept the money for all 8 days and said they do not do refunds and then threatened me with Police after complaining. Also no beach for miles and arrogant ignorant staff. Never again. Hostile World aren't helping with this either. It has ruined my xmas holidays.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 dec 2015
9.1
Översatt av Google

Det var god tid och mycket vänlig atmosfär. Hälsningar för personal. Aleksander Zorawski.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 dec 2015
10.0
Översatt av Google

Underbar plats!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 dec 2015
8.6

war ein nettes Hostel. Die Küche ist richtig gut ausgestattet. Leider war Abends meistens das warme Wasser alle und es ist verdammt weit zum Strand.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
27 nov 2015
9.1

Nice place to stay in the center of LP. Safe, clean and the value for money is good.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 nov 2015
8.0

Nice hostel located next to the old town, clean and great friendly staff, the atmosphere in this hostel is very calm, mostly friends and couples so it is less social than other hostels but overall I enjoyed my stay very much and met some wonderful travellers.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 nov 2015
8.9

Eco hostel was very chill place very nice and quiet but not an issue to come back to at any hour of the night everything was very clean and well taken care of... Close to the strip of bars and easy to get to and from anywhere in las palmas Recommend this to any age group

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 nov 2015
8.3

Estaba muy bien situado y era muy agradable

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 nov 2015
9.4
Översatt av Google

Personalen här är så vänliga, och det är en härlig vandrarhem i en trevlig del av staden, gångavstånd till busstationen, butiker, restauranger och så vidare. Eluttag vid varje säng och din egen låsbart förråd är grädden på moset.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.