Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ecohostel Andromeda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.2
Superb 1062 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.5
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.5
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 9.0
BOKA NU
9.2
Superb 1062 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.5
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.5
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 9.0

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • tdw924
  • Sydkorea, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 sep 2017
5.7

그냥저냥 무우낸햬지먠 따씨 ㄱㅏgo십찌는 아나오

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • franciscoes7204
  • Mexiko, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 sep 2017
9.7

Excelente lugar, El simple hecho del concepto vale la pena, pero no por eso lo hace menos confortable. Vamos excelentes y el lugar se presta para convivir mucho. Lo recomiendo ampliamente

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 sep 2017
10.0

Loooved that boat, the staff are so nice, it's also vegan friendly and so cost and comfortable

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 sep 2017
9.7

I really enjoy it , very clean , the staff was very nice and helpful, I really recommend

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 aug 2017
9.1

very good service...

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 aug 2017
9.1

Muy bueno!!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 aug 2017
8.9

Great, unique hostel. Dorms are larger than you would expect and it has all the facilities you need

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 aug 2017
10.0

Perfect hostel in Ghent. Just a few minutes walk from the center. Would definitely stay here again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 aug 2017
9.1

I loved this place. It's a boat but very well designed and maintained in the inside. I met some cool people here. The staff was very good, bathrooms were always available and clean. 10 min walk to the center. I will definitely be back here next time

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Mixad grupp, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 aug 2017
9.4

Very nice hostel, well-situated (15-20 minutes walk), very clean and nice. The organic breakfast was also very good. We should have stayed a little longer! It's a chance to sleep in such a beautiful boat. We strongly recommend it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×