X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Eco Wave Lodge

11 Gladioli Way, Kommetjie, Kapstaden, Sydafrika

karta & vägbeskrivning


94%Betyg

  • 100%Värde för pengarna
  • 100%Säkerhet
  • 100%Plats
  • 100%Personal
  • 80%Atmosfär
  • 100%Renlighet
  • 80%Utrustning

Översatt av Google Kollektivtrafik: Det finns en regelbunden tåg som går från Kapstaden centralstation direkt till Fish Hoek. Från Fish Hoek kan du antingen ta en taxi eller så kan vi ordna en transport (100 SEK) för dig om du låter oss veta i förväg. Det tar 20 minuter att ta sig från Fish Hoek till Kommetjie.


Att Kommetjie från flygplatsen med bil: Följ skyltarna till motorvägen N2 i riktning till Cape Town Centre. Fortsätt längs N2, tills porten M3 till Muizenberg på vänster sida. Följ denna väg och du kommer att passera universitetet, Kirstenbosch och Constantia till slutet av motorvägen. Vid T-korsning, sväng höger i riktning till M64 Ou Kaapse Weg. Ca 1 km sväng vidare vänster in på "Ou Kaapse Weg". Längs denna bergsväg du passerar Silvermine naturreservat och Noordhoek. En gång över fjället vägen blir det M65 Kommetjie Road. Fortsätt på M65 förbi Sun Valley och vid det andra trafikljuset, sväng höger till Kommetjie. Fortsätt rakt och du kommer att passera Masimumphele och Imhoff Farm fram till slutet av Kommetjie. Du kommer att se en surf shop skylt på höger och en livsmedelsbutik till vänster. Sväng höger vid surf shop tecken i Sommerset Gatan och följ den för 100 meter tills den blir Gladiolus Way / Gladioliusweg på höger böj. Du hittar Eco Wave Long Beach på nummer 11 på höger sida.


För Kommetjie från staden med bil: Den N2 börjar i centrala Kapstaden vid den norra änden av Buitengracht Street utanför V & A Waterfront. Den första delen av N2 delas med början av N1. Fortsätt längs N2, tills porten M3 till Muizenberg på vänster sida. Följ denna väg och du kommer att passera universitetet, Kirstenbosch och Constania fram till slutet av motorvägen. Vid T-korsning, sväng höger i riktning till M64 Ou Kaapse Weg. Ca 1 km sväng vidare vänster in på "Ou Kaapse Weg". Längs denna bergsväg du passerar Silvermine naturreservat och Noordhoek. En gång över fjället vägen blir det M65 Kommetjie Road. Fortsätt på M65 förbi Sun Valley och vid det andra trafikljuset, sväng höger till Kommetjie. Fortsätt rakt och du kommer att passera Masimumphele och Imhoff Farm fram till slutet av Kommetjie. Du ser en surf shop skylt på höger och en livsmedelsbutik till vänster. Sväng höger vid surf shop tecken i Sommerset Gatan och följ den för 100 meter tills den blir Gladiolus / Gladiolius Way på höger böj. Du hittar Eco Wave Long Beach på nummer 11 på höger sida.