X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Dzajica Buk Neretva Rafting

Plaža Džajića Buk bb88400, Konjic, Konjic, Bosnien och Hercegovina

karta & vägbeskrivning


inga betyg

  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Översatt av Google Från järnvägsstationen Džajići till centrum av Konjic:
du går ner i Titova gatan till trafikljus med gatan M17 (väg Sarajevo-Mostar), sedan rakt fram till den gamla bron (som är endast för fotgängare), bör den gamla bron stannar på ettor höger sida och bör gå rakt fram , fortfarande längs Titova gatan fram till nästa bro.
Restaurang Han ligger bredvid bron fortfarande på ettor höger sida. Över bron man går från Titova street till Zuke Džumhura gatan och det finns en vägskylt som pekar vänster till Boracko jezero, forsränning och till höger är den gamla bron.
Att ta vänstersväng och gå längs gatan (mot Boracko sjö) vägen är vid sidan av floden Neretva som nu är på den vänstra sidan. Efter 1km, är hotell Garden city ligger på höger sida, efter vilken det finns ett viktigt vägskäl på en liten flod som heter Bijela, där står en vägskylt som pekar vänster Džajići, och rätt Boracko sjön. Att ta vänstersväng mot Džajići för 4 km, vid sidan av floden Neretva man passerar en tunnel 150m lång och bredvid en bro (som leder till Spiljane inte Džajići). Efter att ha passerat genom (vilket betyder floden Neretva stannar på dem vänster sida) och 1 km väg mer på destination, Džajići, uppnås.

Från busstationen ned M17 vägen (Sarajevo-Mostar):
man passerar genom en taxistation och över viktigaste bron i Konjic på floden Neretva som leder till Titova street, gör en högersväng här och gå ner i Titova gata den gamla bron har uppnåtts (vilket är endast för fotgängare), den gamla bron ska stanna på ettor höger sida och bör gå rakt fram, fortfarande längs Titova gatan fram till nästa bro. Restaurang Han ligger bredvid bron fortfarande på ettor höger sida. Över bron man går från Titova street till Zuke Džumhura gatan och det finns en vägskylt som pekar vänster till Boracko jezero, forsränning och till höger är den gamla bron. Att ta vänstersväng och gå längs gatan (mot Boracko sjö) vägen är vid sidan av floden Neretva som nu är på den vänstra sidan. Efter 1km, är hotell Garden city ligger på höger sida, efter vilken det finns ett viktigt vägskäl på en liten flod som heter Bijela, där står en vägskylt som pekar vänster Džajići, och rätt Boracko sjön. Att ta vänstersväng mot Džajići för 4 km, vid sidan av floden Neretva man passerar en tunnel 150m lång och bredvid en bro (som leder till Spiljane inte Džajići). Efter att ha passerat genom (vilket betyder floden Neretva stannar på dem vänster sida) och 1 km väg mer på destination, Džajići, uppnås.