X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Dzajica Buk Neretva Rafting

Plaža Džajića Buk bb88400, Konjic, Konjic, Bosnien och Hercegovina

karta & vägbeskrivning


inga betyg

  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Översatt av Google Från järnvägsstationen Džajići till centrum av Konjic:
du gå ner i Titova gatan till trafikljuset med gatan M17 (väg Sarajevo-Mostar), sedan rakt fram till den gamla bron (vilket är endast för fotgängare), bör den gamla bron kvar på ettor höger sida och bör gå rakt fram , fortfarande längs Titova gatan tills nästa bro.
Restaurang Han ligger intill bron fortfarande på de högra sida. Över bron man går från Titova street till Zuke Džumhura gatan och det finns en vägskylt som pekar vänster till Boračko jezero, forsränning och till höger är den gamla bron.
Att ta vänstersväng och gå längs gatan (mot Boračko sjön) vägen är längs floden Neretva som nu är på vänster sida. Efter 1km, är hotell Garden stad belägen på höger sida, varefter det är en viktig korsning på en liten flod som heter Bijela, där står en vägskylt som pekar lämnat Džajići och höger Boračko sjön. Ta vänstersväng mot Džajići för 4 km, vid sidan av floden Neretva en passerar en tunnel 150m lång och bredvid en bro (som leder till Spiljane inte Džajići). Efter att ha passerat genom (vilket innebär att floden Neretva stannar på dem vänster sida) och 1 km väg mer destinationen, Džajići, uppnås.

Från busstationen ned M17 väg (Sarajevo- Mostar):
en passerar genom en taxi stand och över viktigaste bron i Konjic på floden Neretva som leder till Titova street, gör en högersväng här och gå ner i Titova street den gamla bron har uppnåtts (vilket är endast för fotgängare), den gamla bron bör bo på ettor höger sida och bör gå rakt fram, fortfarande längs Titova gatan tills nästa bro. Restaurang Han ligger intill bron fortfarande på de högra sida. Över bron man går från Titova street till Zuke Džumhura gatan och det finns en vägskylt som pekar vänster till Boračko jezero, forsränning och till höger är den gamla bron. Att ta vänstersväng och gå längs gatan (mot Boračko sjön) vägen är längs floden Neretva som nu är på vänster sida. Efter 1km, är hotell Garden stad belägen på höger sida, varefter det är en viktig korsning på en liten flod som heter Bijela, där står en vägskylt som pekar lämnat Džajići och höger Boračko sjön. Ta vänstersväng mot Džajići för 4 km, vid sidan av floden Neretva en passerar en tunnel 150m lång och bredvid en bro (som leder till Spiljane inte Džajići). Efter att ha passerat genom (vilket innebär att floden Neretva stannar på dem vänster sida) och 1 km väg mer destinationen, Džajići, uppnås.