X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Dream House Hostel

2D Andriyivskyy Uzviz, Kiev, Ukraina

karta & vägbeskrivning


96%Betyg

  • 95%Värde för pengarna
  • 95%Säkerhet
  • 97%Plats
  • 97%Personal
  • 94%Atmosfär
  • 97%Renlighet
  • 94%Utrustning

Översatt av Google Från flygplatsen "Borispyl ':

Med taxi: Vi kan ordna en taxi för att komma och möta dig på flygplatsen och kör dig direkt till vandrarhemmet i en bekväm bil. Priset på vår taxi är 28 euro / bil. Du kan betala på vandrarhemmet vid ankomsten. Föraren kommer att möta dig med styrelsens Dream Hostel "nära ankomst grindar och kommer att leverera dig till dörren av vårt vandrarhem.
Men du kan få en taxi till flygplatsen direkt på mindre än 20 euro, men vi tar inte ansvar för flygplatsen taxi.

Med kollektivtrafik: Den pendelbuss tar dig från flygplatsen till centralstationen (Vokzalna tunnelbanestation). Dessa bussar avgår varje 10-15 minuter och kostar 40 UAH (ca 4 euro).

Från järnvägsstation:

Med kollektivtrafik: Ta en tunnelbana! Den Vokzal'na tunnelbanestation är 100 meter till vänster från tågstationen huvudentrén. Gå in där, köpa en token per person, gå nerför rulltrappan och ta höger tågets riktning. Gå till Khreschatik stationen. Väl på Khreschatik stationen, ändra raden till Maidan Nezalezhnosti stationen och ta tåget till Kontraktova Ploscha station. Avsluta tåget sväng vänster och ut från stationen. Du kommer att se Kontraktova Ploscha (torg). Ta den högra sidan av torget och promenera 300 meter passerar Samson monument (en man med ett lejon) till vänster och sedan gamla kyrkan till höger. Slutligen kommer du till vår gata - Andriyivskyy Uzviz (härkomst). Sväng till höger, gå 80 meter mer och du kommer att se vår skylt!