Hostelworld.com
Priser
karta
Recensioner
7.5
Mycket bra 31 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.4
  • Säkerhet 7.1
  • Plats 9.4
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 5.9
  • Utrustning 5.9
BOKA NU
7.5
Mycket bra 31 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.4
  • Säkerhet 7.1
  • Plats 9.4
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 5.9
  • Utrustning 5.9
Done Right Located at Otres Beach, , Sihanoukville.
Done Right
Cambodia
Sihanoukville Otres Beach
75% 31
10.5758673 103.5509490
Done Right
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
28 apr 2016
6.9

No clean water, great place to stay

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
22 apr 2016
6.0

Water was brown and smelled funny, there was ants everywhere and inside the rooms was so hot. However, the staff were lovely and food was good

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
2 feb 2016
8.6

Real backpacking experience at Done Right. Great place to stay if you're not high maintainance. Walking distance to the beach, good food around, great atmosphere. Good vibes, def done right.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
1 jan 2016
8.9

Friendly staff, busy time of year (new years day), arrived and they had double booked a room and ran out of towels but the staff were really friendly and found us a room which was really clean, funky looking dome and located perfectly across from the beach. Not the best vibe among the backpackers tho, my partner and I left alittle disappointed.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 dec 2015
7.7
Översatt av Google

Personalen var stor, hade problem med rum och bytte genast utan extra kostnad. Väldigt cool kylda vibe och bra plats på Otres. Bra ställe att träffa människor och chill

    • 8.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Slovenien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 dec 2015
4.3

Too expensive for what you get. You pay for location, rooms are not worth the price. Sheets were dirty. We had a rat in our room. Staff - they dont care really about you. Not very nice.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
30 nov 2015
8.3
Översatt av Google

Kom hit för att kyla och koppla av en vecka innan du beger dig tillbaka till galenskap av stadslivet. Och det är vad jag hittade hit. Gjort rätt atmosfär och vänlig personal bildar en härlig bubbla av nya vänner, underbar musik och intensiv avslappning. Anläggningarna är grundläggande men passar ihop med vibe av Otres Beach sömlöst. Jag kommer tillbaka.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 nov 2015
9.1
Översatt av Google

Stora vandrarhem. Stannade 6 nätter var tänkt att vara 2. Home from home. Så bekväma där

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • sarah_rose_skinner5047
  • England, Kvinde, 25-30
  • Entusiastisk resenärer
  • 12 Recensioner
10 nov 2015
8.9

One of my favourite places I've ever stayed. Done Right is just that! The location to the beach is perfect, the staff and the atmosphere they create is inviting, relaxed and friendly. These guys know how to do hostels for sure!! Would go back in a heartbeat. If your going to Sihanoukville, think again, head to Otres 1 and Done Right. You won't regret it!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.