X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Dom Hostel

Doutor Marrey Junior, 127, Sao Paulo, Brasilien

karta & vägbeskrivning


71%Betyg

  • 68%Värde för pengarna
  • 86%Säkerhet
  • 66%Plats
  • 82%Personal
  • 68%Atmosfär
  • 64%Renlighet
  • 66%Utrustning

Översatt av Google Från Guarulhos flygplats:

Du har 4 alternativ. Du kan använda kollektivtrafiken, vilket är att få en buss som kostar R $ 37 (flygbuss) och det går att Tiete Station (Blue Line, samma som vår) och sedan ta tunnelbanan och gå på väg till Tucuruvi, stig av vid Parada Inglesa eller ta en annan buss som kostar R $ 4,30 och går att Tatuape station (röd linje) och sedan kan du enkelt komma till Parada Inglesa station (Blue Line) med tunnelbana. Det andra sättet är att få en taxi, som kommer att kosta dig minst R $ 80,00. Vi erbjuder en transfer för R $ 100 till raggar och R $ 80 till ta dig från vandrarhemmet till flygplatsen.

Från Tiete Bus Station:

Stationen är ansluten till tunnelbanan, och det är samma linje som vår, den blå linjen. Du bör få tåget på väg till Tucuruvi och gå av vid Parada Inglesa station.

Från Congonhas flygplats:

Det bästa sättet är att få en taxi till närmaste tunnelbana som är Judas, blå linje, samma som vårt, du kommer att spendera ca R $ 20 samt tunnelbanan biljett R $ 3. Du måste ta ett tåg på väg till Tucuruvi och gå av vid Parada Inglesa station. Vi erbjuder en transfer för R $ 100,00 (enkel resa).

Observera: Vi ligger på den norra zonen i Sao Paulo! Parada Inglesa. Doutor Marrey Junior Street 127 och inte på Marrey Junior Square i Perdizes, West Zone i Sao Paulo. Om du kommer med taxi se till att du berättar taxichauffören rätt ställe! Tack.