Hostelworld.com

Dizzy Daisy Hostel Prague

Priser
karta
Recensioner
7.7
Mycket bra 300 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 8.5
  • Personal 8.1
  • Atmosfär 6.8
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 7.2
BOKA NU
7.7
Mycket bra 300 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 8.5
  • Personal 8.1
  • Atmosfär 6.8
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 7.2
Dizzy Daisy Hostel Prague Located at Dittrichova 330/15, , Prague.
Dizzy Daisy Hostel Prague
Czech Republic
Prague NOV� MĚSTO PRAHA 2 Dittrichova 330/15
77% 300
50.0750170 14.4156289
Dizzy Daisy Hostel Prague
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
23 aug 2015
6.9
Översatt av Google

Platsen är nära danshus och nära floden, men det är ca 15-20 minuter promenad till gamla stan / centrum eller u kan ta en spårvagn eller tunnelbana. Kolla in klockan 10, det är för tidigt, bör det vara 11:00, och jag tycker inte om idén att de tar ut 2 € var 30 minuter om u stanna i rummet efter utcheckningen. Vandrarhemmet bör anstränga sig för att sätta en anteckning i varje dörr som berättar människor att öppna och stänga dörren sakta, så störande dörrens ljud kommer inte vakna människor som sover.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
22 aug 2015
8.0

Very basic rooms but nice and clean. Good location from train station but a 10-20 minute walk to the main square in Prague. Not a party hostel as the communal area was small but as a couple it was good for us. Wifi in our room was poor.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 aug 2015
8.0

Good stay good and clean rooms worth it

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
17 aug 2015
8.0

The staff was very helpful and willing to add me to a three person room for a good price. Yet, I have never been asked to sign more paperwork and give more information (all of the inhabitants, in fact) out of all the hostels in Prague.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Malaysia, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 aug 2015
7.1

Das Zimmer war nett und sauber gewesen. Am Anfang hatte ich ein Bett in der ersten Etage, leider kriegt man kein Internet, da habe ich nach Wunsch in die erste Etage das Zimmer gewechselt, funktionierte wlan wieder, obwohl es ganz langsam lief, ging es schon in Ordnung. Staffs waren sehr freundlich. Die Lage fand ich schon ein Stück vom Zentrum, aber bei der Preisleistung kann man sich nicht mehr beschweren.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
13 aug 2015
7.4

Nice hostel in a good location which gives you perfect opportunity to go and see the sites.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 aug 2015
9.4

excellent hostel, i will only mark it down slightly for the internet not working.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 aug 2015
7.4

Not great.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 aug 2015
8.6

A minha estadia foi muito boa, mas achei a cozinha muito pequena pela quantidade de pessoas que eles recebem.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
4 aug 2015
9.4

Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer ruime nette kamers. Fijn ook dat er een koelkast is op elke etage.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.