X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Discovery Hostel

Rua Benjamin Constant 26, Glória, Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasilien

karta & vägbeskrivning


95%Betyg

  • 95%Värde för pengarna
  • 95%Säkerhet
  • 95%Plats
  • 97%Personal
  • 96%Atmosfär
  • 95%Renlighet
  • 93%Utrustning

Översatt av Google Rio de Janeiro - Galeao International Antonio Carlos Jobim (GIG)

MED BUSS - Bussar avgår från den lägre / ankomster golvet i båda terminalerna var 20: e minut. Namnet på företaget är verkliga och dess en blå buss. Bussen går till Gloria är antalet 2018 och kommer att ha Aeroporto Internacional do RJ / Alvorada (Via Orla da Zona Sul) skrivet på den.

Bussar går från 5:30 till 23:35, kostnads ​​R $ 13 (6 USD) och tar ungefär en timme att komma till det område där vandrarhemmet ligger.

Bussen går hela vägen från Galeao (GIG) genom centrum och gör ett stopp vid flygplatsen Santos Dumont (SDU). Just efter att ha lämnat den inhemska flygplatsen, låt föraren vet att du får upp sig för Gloria tunnelbanestationen och därifrån dess bara 5 minuters promenad till Discovery Vandrarhem.

MED TAXI - Förutbetalda taxi med från denna flygplats. Kuponger kan köpas från en monter i ankomster område eller från skrivbordet innan du avslutar tullen.

Generellt dessa taxibilar är dyrare än de gula taxibilar utanför. Det finns ett fast pris på R $ 100 till de flesta platser i Zona Sul.

Attraktionen till Gloria grannskap tar ca 30 minuter och kommer att kosta runt R $ 50-60 (US $ 25-30) med gula taxibilar. Be om ett pris först och tala om för föraren att sätta på taxametern på.

Vi erbjuder en taxi pick-up service för R $ 85 också. Även om det är lite dyrare än en vanlig gul taxi från flygplatsen, kan du vara säker på att någon kommer att vänta på dig, särskilt för sena ankomster.


Rio de Janeiro - Santos Dumont (SDU)

MED BUSS - Bussar avgår från utanför ankomster byggnad var 30 minuter. Namnet på företaget är verkligt och det är en blå buss. Bussen går till Gloria är antalet 2018 och kommer att ha Alvorada (Via Orla da Zona Sul) skrivet på den.

Bussar går från 5:30 till 22:30 och kostnads ​​R $ 6 - R $ 13 (U $ D 3-6).

Berätta för busschauffören att du får av vid Gloria tunnelbanestationen och därifrån dess en 5 minuters promenad till Discovery vandrarhem.

Public Bus 497 - Kör från flygplatsen Santos Dumont (SDU) till Catete, Flamengo och Laranjeiras. Det är mindre än en 5-minuters bilresa från flygplatsen, så var uppmärksam och låt busschauffören vet att du får av vid Gloria tunnelbanestationen.

Stig av vid Avenida Augusto Severo (i slutet av Parque gör Paris ligger på vänster sida), korsa gatan och gå upp till Rua da Gloria tills du kommer till tunnelbanestationen. Rua Benjamin Constant (vår gata) ligger precis bredvid den och Discovery Hostel ligger på nummer 26.

Taxi - Taxi väntar utanför ankomstbyggnaden.

Transcootour har ett skrivbord på ankomster avfarten och erbjuder fast pris taxibilar. Generellt dessa taxibilar är dyrare än de gula vanliga taxibilar utanför.

Gloria bör kosta runt R $ 15 (U $ D 7) och tar mindre än 10 minuter.