Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dioskouros

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.6
Mycket bra 2286 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.7
  • Säkerhet 7.8
  • Plats 9.3
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 6.7
  • Renlighet 6.8
  • Utrustning 6.5
BOKA NU
7.6
Mycket bra 2286 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.7
  • Säkerhet 7.8
  • Plats 9.3
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 6.7
  • Renlighet 6.8
  • Utrustning 6.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
16 mar 2017
8.9

Nice stay. Quiet area but central.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
15 mar 2017
9.4

Great Hostel, close to most turistic spots and museums. It is very safe and clean. It has a nice breakfast and very hot water. Loved it!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 mar 2017
7.7

Good value for money, but no real hostel atmosphere. Very basic breakfast and the wifi doesn't reach all rooms perfectly but it was super cheap so it was okay.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
11 mar 2017
6.6

Great pictures in the website, but reality is different.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
9 mar 2017
6.0

I cancel it since it looks so scary, and really hard to find :(

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
27 feb 2017
10.0

had a great time hope to go back and will stay hear staff realy good

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Turkiet, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 feb 2017
10.0

This hostel very nice. And all staff very kind and polite if you want to go to Athens you should stat this hostel 😉

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 feb 2017
6.9

Ostello molto spartano, spazi un po' angusti e pulizia un po' scarsa, personale molto disponibile , Wi-Fi buono nelle aree comuni, colazione molto molto semplice. Buono per chi ha ottime capacità di adattamento e ancor meglio se in gruppo. Posizione buona, vicino all acropoli e a 5 minuti da monastiraki.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Peru, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 feb 2017
7.4

Es un lugar muy barato, por lo que se entiende sus deficiencias. El desayuno es muy pobre así que no lo elijan por eso. Yo opté por cuarto privado y para pasar las noches no está mal. Queda cerca a la plaza sintagma en todo el centro de atenas, la ubicación era muy buena.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
6 feb 2017
8.0

Wij, mijn zus en ik vonden het hostel oke. De twin had prima bedden en aangezien t koud was kregen wij extra dekens. Min punt de self catering ging pas open na 12u. (Geen eitje bakken dus voor ontbijt) dat zeer sober was.Vriendelike en behulpzame staf. Niet echt geschikt om zelf te koken.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.