Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dingle Gate Hostel - Dingle Peninsula

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 550 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 8.2
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.6
BOKA NU
8.9
Utmärkt 550 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 8.2
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.6

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
17 jun 2017
8.6

Good atmoshpere, very nice staff, perfect location arounded by mountains. The place to be if you are looking for somewhere to sleep around Dingle!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Irland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 jun 2017
10.0

Super place to stay and Brian is such a cool guy! Totally recommend it! Great value for money; super shower, kitchen facilities and brekkie! What else would you want! Coming in late to a lit fire was such a sweet and homey touch ✨👌😊. Thank you Brian and see you again soon!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Sverige, Par, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jun 2017
10.0

Thank you for for making our stay so pleasant.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

It was our pleasure Annika. I hope you enjoy the rest of travels. Take care and be good 😁

2 jun 2017
8.0

No queda en Dingle, sino que en la carretera a 1km de Annaouscual, por lo que no hay mucho por los alrededores. Pero si quieres un momento de relajo es un muy buen lugar

    • 10.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 jun 2017
8.0

Von den Inhabern haben wir nur wenig gesehen, da gerade zur Zeit unseres Daseins das Baby der Familie geboren wurde. Die Lage ist etwas abseits noch vor dem eigentlichen kleinen Ort Anascaul. Für uns war es nicht so tragich, da wir mit dem Auto unterwegs waren. Die Küche ist gut eingerichtet und bietet die Möglichkeit eines iknkludierten Frühtücks.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
26 maj 2017
9.7

Great kind family!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 maj 2017
10.0

Great small town hostel. Great host. Chickens on the property, so there was loads of free eggs.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 maj 2017
8.9

Brian is a very conscientious host. I enjoyed my stay and recommend Dingle Gate to anyone passing through Annascaul.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 apr 2017
9.4

Brian nous a bien accueilli (alors même que nous avions 2h de retard) avec un large sourire! Il était disponible pour répondre à nos questions . En revanche, il est important de bien repérer en amont la localisation du logement. Possibilité de se garer. Locaux propres . Etre patient pour l'arrivée de l'eau chaude!! Petit Dejeuner avec pain, confitures, beurre et céréales ... oeufs frais pour les plus matinaux! Et le coq aime venir vous dire bonjour! N'hésitez pas à vous arrêter ici!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 apr 2017
8.3

Great host, beautiful nature/farm place.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.