Hostelworld.com

Day and Night Hostel

  • Flat D8 & E2, Block D & E, 10/F, Chungking Mansions,40 Nathan Road,Kowloon, Hong Kong, Hong Kong
Priser
karta
Recensioner
6.2
Bra 314 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.4
  • Säkerhet 6.3
  • Plats 8.1
  • Personal 6.9
  • Atmosfär 4.6
  • Renlighet 6.3
  • Utrustning 5.0
BOKA NU
6.2
Bra 314 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.4
  • Säkerhet 6.3
  • Plats 8.1
  • Personal 6.9
  • Atmosfär 4.6
  • Renlighet 6.3
  • Utrustning 5.0
Day and Night Hostel Located at Flat D8 & E2, Block D & E, 10/F, Chungking Mansions,40 Nathan Road,Kowloon, Hong Kong.
Day and Night Hostel
Hong Kong
Hong Kong 120 Flat D8 & E2, Block D & E, 10/F, Chungking Mansions,40 Nathan Road,Kowloon
62% 314
22.2964327 114.1726362
Day and Night Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 mar 2016
2.9

I think one word will be sufficient: cockroaches Cockroaches No joke. Absolutely horrible. Ive travelled all over the world- maybe 40 countries. By far, this is the worst hostel I've ever stayed in. Don't waste your time or money there. Trust me.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
5 mar 2016
6.0

The pros: Most of imthr staff is friendly. Cheap. Good location in Hong Kong. The cons: Felt uncomfortable with one of my dorm mates (not totally the fault of Day & Night). No locker for my bag. Bathroom was moldy and toilet leaked when flushed. All in all, staying here was a learning experience for me. Thoug nothing "bad" happened, I learned the value in Googke searching everything before booking.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Sydkorea, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 feb 2016
8.6

위치가 좋긴하나 생각보다 무척 좁아요. 직원들 모두 친절합니다. 하지만 햇볕을 좋아하고 여러사람 만나고 싶다면 그닥 추천은 하지 않아요. 저렴한 가격에 좋은 위치에서 잠만 자고 싶다면 추천.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 feb 2016
6.6

The Hostel is in a very odd location, but close to the city center. The outside and downstairs does not exactly look safe, but once inside the hostel I knew my things were fine left unattended. If you are on a budget than this is a good fit for you.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jan 2016
4.0

I felt unsafe in the dormitories. The door can not be locked and there are nog lockers to put your stuff. Also the shower was very unclean and uncomfortable. Nog electricity close to the beds. All the plugs in the room were already full when I came. I know this was a cheap hostel but with some small improvements it would be already so much better.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
20 jan 2016
6.0

Room was absolutely tiny, but this is fairly standard for Hong Kong. The building/shopping mall you had to go through to get in and out of the place wasn't very nice and you were constantly harassed.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 jan 2016
7.1

A typical guest room place in the Islamic area / building of HK. Had some great Chicken Biryani downstairs. Bed is super short and wedged in between two walls so if you are 1.95 m like me you wont be too comfy.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 jan 2016
4.3

Came across a rat when i was having a shower, and it smelt horrible the whole time.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
11 dec 2015
5.4
Översatt av Google

Inte riktigt ett vandrarhem, men ett hotell med sovsalar. Tiny rum och inte riktigt bekväma men rena. Men förmodligen alla vandrarhem i centrala Hong Kong är så här. Så om du inte har något emot inte vistas i centrum rekommenderar jag letar efter ett vandrarhem eller ens ett billigt hotell inte så centralt beläget.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
4 dec 2015
9.4
Översatt av Google

Om du ska bo i Kowloon Jag skulle definitivt rekommendera detta vandrarhem. Personalen var verkligen vänligt och mycket hjälpsamma (ovanligt för HK) och rummen var extremt rent och jag kan garantera att du kommer att få rena lakan (igen HK). Raaj var fantastiskt, han letade efter vårt område och hjälpte till på alla sätt han kunde och bad oss ​​där vi skulle och gav oss tips. Det regnade på vår sista dagen och han Låt oss stanna lite efter utcheckning som var riktigt söt och hänsynsfull. Tack hörni!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.